Seksualūs liemenukai: kaip išsirinkti?

Seksualių apatinių niekada nebus per daug. Liemenukai – taip pat ne išimtis. Belieka tik pridurti, kad šiandien seksualūs apatinukai sudaro labai didelį pasirinkimą, todėl renkantis, svarbu atsižvelgti ne tik į dydį, bet ir į daugybę kitų kriterijų, kuriuos netrukus aptarsime.

Nėriniai: kuo jų daugiau, tuo geriau

Ne paslaptis, kad būtent nėriniai yra viena iš tų detalių, kuri daugeliui žmonių asocijuojasi su seksualumu. Taigi, jei norite išrinkti iš tiesų karščiu alsuojantį drabužėlį, tokiu atveju, derėtų pirmenybę teikti liemenukui, kuris dekoruotas nėriniais. Ir, kuo jų daugiau, tuo geriau.

Gausu dekoro detalių

Minimalistinis dizainas taip pat neturi nieko bendra su seksualumu. Tad, jei ieškote iš tiesų seksualaus liemenuko, pirmenybę teikite tokiam, kuris yra gausiai dekoruotas įvairiomis detalėmis – kaspinėliais, juostelėmis, karoliukais, gėlytėmis ir t.t.

Svarbios ir spalvos

Na, ir, žinoma, taip pat svarbu akcentuoti, kad svarbios ir spalvos. Kūno spalvos, baltos spalvos ar pastelinių spalvų liemenukai labiau tiks kasdienai, na, o, štai, panorėjus seksualaus įvaizdžio, verta rinktis juodos, raudonos, raudono vyno spalvos drabužėlius.

Liemenukai be petnešėlių

Seksualų įvaizdį sukurti padės ir liemenukai be petnešėlių. Būtent toks drabužėlis leis džiaugtis nepriekaištingai apnuogintais pečiais, o tai – ypač seksualu.

Taigi, jeigu ieškote ypač seksualaus liemenuko, pats metas prisiminti, kad geriausias pasirinkimas – gausiai detalėmis bei nėriniais dekoruotas raudonos, juodos ar raudono vyno spalvos liemenukas; taip pat puikiai tiks ir liemenukas be petnešėlių.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad seksualūs liemenukai yra ir ypač puikios dovanos antrosioms pusėms. Taigi, nepraleiskite galimybės jų nudžiuginti – Valentino dienos proga ar tiesiog be jokios progos, tokia dovanėlė tikrai praskaidrins nuotaiką.