Kamasutra – knyga padedanti paįvairinti jūsų santykius

„Kamasutra“ – išgirdę šį žodį daugelis jau žino apie ką bus kalbama, vieniems tai tiesiog sekso pozos, kitiems tai knyga apie tai, kaip pasiekti orgazmą ir paįvairinti savo lytinį gyvenimą. Išties, tai Vatsjajano senovės indų eiliuota tekstų knygą apie meilę parašyta III-IV a. amžiuje. Tačiau šio eiliuoto tekstų rinkinio tikriausiai nėra daug kas skaitę, kadangi įdomesnė šios knygos versija moko įvairiausių sekso pozų. Tos sekso pozos nėra vulgarios ar iškreiptos, labiau primena menišką lytinį aktą. Paprastai kamasutroje yra 64 įvairiausios pozos, tad kiekvienas atsivertęs šią knygą išties ras sau priimtiną pozą.

Knyga yra kaip žaidimas, kuris turi savo lygius:
Paprastos pozos: dažniausiai tai būna dramblio, katės, meilužių, raitelės poza, taip pat yra ir tigro, varnos ar net karvės sueities poza. Jų pavadinimai neatrodo kūrybiški, šiek tiek ten juokingi, tačiau pagal sudėtingumą, šios pozos yra lengvai atliekamos, kad žmonės galėtų pasiekti orgazmą.
Toliau, seka sudėtingesnės pozos, kurias atlikti iš pirmo karto ne visi sugeba. Tokios pozos, kaip arklo, antilopės, austrės, deivės, stulpo ar šarkos yra sunkesnės, todėl iškart nuo jų eksperimentuoti nepatariama.
Pramokus pirmuosius lygius, galima bandyti ir sudėtingesnes pozas, tokias kaip amazonės, bitės, vilko, varlės, svarstyklių, o norint dar labiau paįvairinti seksą galima naudoti ypatingąsias pozas, kurios suteiks išties ypatingų pojūčių: žirklių, lotoso, malūno, žvaigždės pozas.

Ar Kamasutros knyga yra reikalinga? Jeigu jums atsibodo tos pačios sekso pozos – žinoma, bet jeigu nemėgstate pokyčių gyvenime, tai jums ši knyga kels ne malonumą, o stresą. Tad jeigu norite naujų iššūkių, tuomet pirmyn, eikite į knygyną ir įsigykite šią knygą bei būtinai pabandykite aukščiau išvardintas pozas. O galbūt norite šią knygą padovanoti savo artimam draugui, tai nesugėdinkite, net tokios siuntos į Rusiją, ar kitą tolimąją šalį nukeliaus be jokių problemų. Kamastura – puiki dovana sau, mylimajam ar draugui.