Kosmetika moterims

Erotinė fotosesija – kaip jai pasiruošti?

Išgirdę žodžių junginį „erotinė fotosesija“ nemaža dalis žmonių susigėsta, kiti į tai pasižiūri su šelmišku džiaugsmu. Tikrai yra tokių, kurie svajoja apie nuotraukas, kuriose matosi moteriškas (o gal ir vyriškas?) grožis, tobulos kūno linijos, aistra akyse, šypsenoje, pozoje. Reikėtų būtinai paminėti, kad erotinė fotosesija anaiptol nėra susijusi tik su nuogu kūnu, jos metu stengiamasi pavaizduoti natūralią ir žmogui artimą aplinką, kurioje jis jaučiasi savimi.

Ar reikia ruoštis erotinei fotosesijai?

Erotinei fotosesijai pasiruošti tiesiog būtina. Reikia pasiruošti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai. Į tokią smagią ir viliojančią avantiūrą būtina ateiti gerai nsuiteikus, puikios nuotaikos, kad tai atsispindėtų ir nuotraukose. Tokios fotosesijos metu svarbu nepamiršti, kad esmė yra ne drabužiai ar makiažas, kuriais esate pasipuošusi, bet pati jūs, todėl atsipalaidavimas ir gera nuotaika privalomi atributai.

Kosmetika moterims

Kosmetika moterims erotinės fotosesijos metu nėra privaloma, tačiau ją rekomenduoja daugelis visažistų. Ji reikalinga norint pabrėžti išskirtinius veido bruožus, paslėpti nemylimus spuogus ar tiesiog norint nuotraukose atrodyti brandžiau. Kosmetika moterims erotinės fotosesijos metu rekomenduojama pati įvairiausia, norinčios atrodyti aistringai, tikrai gali pasidažyti lūpas raudonai – jos atkreips dėmesį ir parodys moterišką žavesį.

Erotinės fotosesijos drabužiai

Erotinės fotosesijos metu tikrai nebūtina būti nuogai. Kiekviena moteris nori skirtingų nuotraukų, todėl ir drabužėlius turėtų rinktis pagal savo poreikius. Svarbiausia, kad drabužiai būtų patogūs, neveržtų ir nespaustų tam, kad nuotraukose moteris atrodytų atsipalaidavusi, o ne susivaržiusi. Jeigu jaučiatės gerai su vyriškais marškiniais – jie tikrai puikiai tiks fotosesijai. Jūsų darbas ateiti apsirengus taip, kaip norėtumėte savo parodyti, o fotografo darbas įamžinti jūsų moterišką grožį su bet kokiu rūbeliu ir bet kokioje pozoje. Rinkitės drabužius apdairiai, žinokite iš anksto ką labiausiai norite akcentuoti: kojas, krūtinę, o gal norite, kad matytųsi visas kūnas? Pasakykite apie tai fotografui, jis tikrai sugebės tai pavaizduoti.

Tiek erotinės fotosesijos metu, o ir apskritai gyvenime nevertėtų kompleksuoti dėl savo kūno formų, per mažo ūgio ar kaip jums atrodo netobulų kūno linijų. Visos moterys yra skirtingos, visos savotiškai gražios ir patrauklios, svarbu rasti tai, ką norėtumėte parodyti labiausiai, kad fotosesijos metu atsiskleistų jūsų natūralus grožis.