Seksas be įsipareigojimų

Seksas be įsipareigojimų – ar tai gėda?

Seksas be įsipareigojimų – tai daugelių žmonių paliesta, bet taip iki galo ir neišgvildenta tema. Kiek žmonių, tiek ir nuomonių. Sekso be įsipareigojimų nereikėtų painioti su vienos nakties nuotykiu, kadangi visas šis ryšys gali trukti ilgesnį laiką.

Apie seksą be įsipareigojimų reikia galvoti ne tik kaip į būdą numalšinti savo seksualinį alkį, bet būtina apgalvoti ir jo pasekmes. Pasekmės yra aiškios. Viena iš jų – pastojimas. Jeigu mylėtis su moterimi be įsipareigojimų, arba jeigu esate moteris, kuri tai daro su kitu vyru be įsipareigojimų, galvokite apie visas įmanomas apsaugos priemones. Juk tikrai nesinorėtų pastoti ir auginti vaiko atskirai ar darytis aborto. Taip pat apsisaugojimo priemonės bus naudingos ir norint neapsikrėsti kokiomis nors ligomis. Prieš sutikdami užsiimti seksu be įsipareigojimų apgalvokite, ar tikrai nepasinersite į jausmus kitam žmogui. Jeigu nesate tikri dėl savo jausmų, geriau nesutikite su šia avantiūra.

Daugelis žmonių nori jaustis mylimi ir reikalingi, todėl būkite tikri, kad užsiimdami seksu be įsipareigojimų, ne visada tokie jausitės. Vis dėlto, kitiems norint gauti seksualinį pasitenkinimą jausmai yra nereikalingi, todėl prieš pradėdami šiuos santykius pagalvokite, kokio tipo žmogus esate ir ko norite iš šių santykių.

Neretai seksu be įsipareigojimų žmonės sutinka užsiimti po kokių nors gyvenimiškų išgyvenimų, pavyzdžiui, išsiskyrimo su ilgamečiu draugu ar drauge. Taip pat šis būdas patenkinti save yra priimtinas ir tiems, kurie nenori jokių įsipareigojimų, kurie siekia karjeros ar tiesiog mėgsta vienalaikius santykius.

Ar seksas be įsipareigojimų yra gėda, ar ne gėda vienareikšmiškai atsakyti neįmanoma, kadangi kiekvienam tai atrodo skirtingai. Žmonės, kurie nenori leistis į meilę, neturi laiko santykių auginimui ir jų puoselėjimui, tačiau turintys specialių sekso poreikių sakys, kad mylėtis be įsipareigojimo yra normalu dėl fizinės žmonių priedermės. Kiti žmonės, kurie seksą supranta ne kaip priklausomybę, o kaip viena iš santykių palaikymo, malonumo sau ir partneriui suteikimo bei vaikų susilaukimo būdų gali sakyti, kad sekas be įsipareigojimų yra smerktinas ir žmogų žeminantis dalykas. Visgi, ar tai yra gėda galima nuspręsti tai išbandžius. Vienam šis dalykas yra labai priimtinas, kitam svarbiau dvasinis ryšys.