Kompiuteris svarbiau už seksą?

Turbūt dauguma girdėjote anekdotą apie vaikiną, kurį domina seksas duše ir kuris tik svarsto, kaip nesušlapinti kompiuterio. Tačiau realybėje vis daugiau vyrų mažai kuo skiriasi nuo šio personažo. Kompiuteris mylimoms moterims dažnai tampa tarsi dėmesio konkurentu. Nors pasiekti malonumų moteriai gali padėti įvairios sekso prekės suaugusiems, kaip pvz., vibratorius, bet visgi norisi pajusti vyriško dėmesio ir būti su mylimu žmogumi.  Taigi, kaip susigrąžinti vyro susidomėjimą?

Moteris, kuriai vyras skiria mažiau laiko nei kompiuteriui – jaučia vienatvę ir dėmesio stoką. Jai nėra su kuo pasikalbėti. Viena vertus – vyras yra šalia, tačiau iš kitos pusės – visi jo pasakyti žodžiai yra tik automatiškai ištarti „taip“, „ne“ ir „mhm“. Dėl to moteriai, kuri nori susigrąžinti vyro dėmesį, reikia labai pasistengti.

Pirmas būdas, padedantis atitraukti vyrą nuo kompiuterio, yra jo vyriškumo, savimeilės pažeminimas. Tokia situacija gali išprovokuoti vyro norą susigrąžinti turėtas pozicijas, o tai padaryti turėtų mažiau laiko sėdėdamas prie kompiuterio.

Antras ir vienas efekyviausių būdų – atitraukti jo dėmesį įdomesniu užsiėmimu – seksu. Ir ne šiaip kokiu nuobodžiu, o išbandant kažką naujo, nepabodusio.

Trečias būdas – pokalbis. Reiktų atvirai pasikalbėti apie tai, kokius jausmus kelia dėmesio trūkumas ir moters išmainymas į kompiuterį. Tačiau šis būdas nebus veiksmingas tuomet, jei vyras nepasižymi stipria sąžine. Beje, prieš pokalbį reiktų atitraukti jį nuo kompiuterio, kitaip vyras negirdės nė žodžio.

Kiekvienas vyras yra skirtingas ir jų suvaldymui reikia pasitelkti labiausiai veikiančius metodus.