Kodėl moterys vis labiau nori mylėtis?

Visame pasaulyje vis plačiau plinta požiūris, kad seksas yra nuobodus. Tačiau tyrimai rodo, kad taip negalvoja moterys. Jos šiais laikais tapo daug aktyvesnės šioje srityje, kadangi lyginant su partnerių kiekiu, turėtų iki 24 m amžiaus, per pastaruosius 50 metų jis išaugo apie keturis kartus nuo 1-2 iki 5-6 partnerių. Panagrinėkime šio pokyčio priežastis kiek plačiau.

Prieš 50 metų buvo visiškai kiti papročiai ir kardinaliai skyrėsi žmonių požiūris į viską. Moterys buvo suvokiamos kaip būtybės, skirtos gimdymui ir namų ruošai. Bet koks moterų malonumų siekimas buvo laikomas ištvirkavimu, dėl to paprastai moterys per visą gyvenimą būdavo priverstos intymius santykius palaikyti vos su vienu vyru, o tie jų vyrai dažniausiai visiškai nepaisydavo jų slaptų norų ir troškimų.

Šiais laikais viskas kitaip. Moterys yra asmenybės, turi daugybę teisių, o vyrus už nosies vedžioja kaip išmanydamos. Visuomenės požiūrio į moterį kardinalus pasikeitimas padarė didelę įtaką seksualinių santykių partnerių skaičiaus pakilimui.

Taip pat tikėtina, jog įtakos šiam pokyčiui turėjo tai, kad kiekvienas vyras yra skirtingas ir ne kiekvienas moka moterį patenkinti taip, kaip ji to norėtų. Juk vieni vyrai yra tikri intymių santykių ekspertai, kurie yra originalūs, jiems į pagalbą sekso metu ateina ne tik jų praktika ir gebėjimai, bet ir įvairios sekso prekės (specialūs žaislai, priemonės) bei kitos naujovės. Tačiau kol moteris tokį vyrą atranda – kartais tenka „pereiti “ per ne vieną pasyvų vyruką, besimylintį tik misionieriaus poza, gulintį ant nugaros ir laukiantį stebuklo.