Striptizo dainos norintiems savo antrajai pusei sušokti viliotinį

Jeigu norite savo antrai pusei įteikti ypatingą dovaną, tai tiesiog sušokite jai viliotinį. Na, o, jei galvojate, kad tokią užduotį atlikti bus labai sudėtinga, nenuogąstaukite – parinkus tinkamą muziką, kūnas ims judėti savaime ir jokie striptizo klubai negalės jums prilygti. Na, o mes siūlome susipažinti su dainomis, kurios puikiai tiks šiam šokiui.

Bill Withers – Ain’t No Sunshine

Lėta, romantiška, viliojanti, gundanti savo subtilumu ir aistringomis natomis daina, puikiai tiks kiekviena dailiosios lyties atstovei, norinčiai sušokti viliotinį. Bliuzo, ritmenbliuzo bei soulo garsai susipina į nuostabią melodiją, kuri alsuoja intymumu.

Leonard Cohen – In My Secret Life Lyrics

Tai – dar viena daina, kuri irgi puikiai tiks, jei norite sušokti šį šokį. Lėta ir jausminga muzika, žemas atlikėjo balso tonas, yra kaip tik tai, ko reikia, norint sukurti jaukią ir intymią atmosferą.

Chris De Burgh – Lady in Red

Jei ruošiatės sušokti viliotinį, verta pagalvoti ir apie šį kūrinį. Dar vienas intymumu, jaukumu bei žemais tonais alsuojantis kūrinys, puikiai tiks reikiamai vakaro atmosferai sukurti.

Joe Cocker – You Can Leave Your Hat On

Jei norisi šiek tiek energingesnės muzikos, tai puikiai tiks ši daina. Ji pakankamai aistringa, kad sukurti intymią aplinką, tačiau tuo pat metu – ir energinga, tad bus tinkamas fonas energingam šokiui.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad labai svarbi ne tik muzika, bet ir kiti elementai. Visų pirma, pagalvokite apie aplinką, kur šoksite – geriausiai tiks jūsų miegamasis. Taip pat sukurkite jaukią ir intymią atmosferą – tam puikai tiks įvairių rūšių žvakės išdėliotos įvairiose kambario vietose. Dėmesį skirkite ir aprangai, nepamirškite seksualių drabužėlių.