Ar gera fizinė forma ir savijauta susijusi su sekso kokybe ir trauka?

Niekam ne paslaptis, kad seksas gali prilygti intensyviai mankštai: vos per 20 minučių galima sudeginti maždaug 200 kalorijų. Gera fizinė forma ir puiki savijauta gali turėti ženklų poveikį fiziniam patrauklumui ir sekso kokybei, todėl naudinga pasidomėti, kokią mankštą vertėtų įtraukti į savo dienotvarkę.

Kėgelio pratimai

Kėgelio pratimus gali atlikti ir vyrai, ir moterys, tačiau skiriasi šių pratimų atlikimo technika. Dubens dugno raumenų stiprinimas gerina kraujotaką, gali turėti įtakos lytiniam potraukiui ar net orgazmo intensyvumui. Būtent todėl vertėtų kasdien bent porą minučių skirti šių pratimų atlikimui: rezultatas jus gali kaip reikiant nustebinti!

Pratimai visam kūnui

Viso kūno stiprinimas taip pat gali pagerinti seksualinio gyvenimo kokybę. Fizinė veikla stimuliuoja kūną bei aktyvina pojūčius, taigi, vertėtų kasdien bent šiek tiek laiko skirti mankštai. Naudinga atlikti šiuos pratimus:

  • „Tiltelis“ – šis pratimas stiprina dubens raumenis, sėdmenis ir blauzdikaulius;
  • Pritūpimai stiprina kojų raumenis ir didina ištvermę;
  • Atsilenkimai stiprina pilvo raumenis;
  • „Lenta“ efektyviai stiprina visą kūną, tampa lengviau išlaikyti savo kūno svorį;
  • Mankšta su svarmenimis stiprina rankų raumenis ir dailina jų formas. Didelį hantelių pasirinkimą rasite čia

Net jei neturite laiko lankytis sporto salėje, visus šiuos pratimus galite atlikti savo namuose. Tam tikrai neprireiks daugiau nei 20 minučių per dieną!

Didesnis pasitikėjimas savimi

Reguliariai sportuojantys žmonės yra pozityvesni ir tiesiog spinduliuojantys seksualine energija, todėl tai tikrai nelieka nepastebėta. Maža to, puiki fizinė forma suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, todėl nieko keisto, kad sportuojantys žmonės priešingos lyties atstovus traukia tarsi magnetas. Jei norite padidinti fizinį patrauklumą ir pagerinti seksualinio gyvenimo kokybę, tikrai nėra reikalo abejoti: pradėkite mankštintis jau dabar!