Tie, kas nori pikantiškų žaidimų: analinis seksas

Šiuolaikiniame lytiniame pasaulyje galima rasti įvairiausių dalykų: naujausi vibratoriai, masturbatoriai, platus prezervatyvų, lubrikantų, sekso žaisliukų pasirinkimas, tačiau kai tema nukrypsta apie analinį seksą – vis dar tabu. Apie jį galima išgirsti tik arba labai gerai, arba labai blogai, todėl tai tik dar labiau sukelia dvejonių. Tam, kad būtų galima jų atsikratyti ir suprasti, ar analinis seksas yra jums, pirmiausiai reikėtų sužinoti ne tik kas tai yra, bet ir apie ką tai yra. 

Kaip reikėtų nebijoti?

Dažniausiai išgirdus frazę „analinis seksas“ lydi kita mintis – skausmas. Ir ši baimė yra visiškai normali ir natūrali, nes juk tas, kuris nėra bandęs negali žinoti, kas jo laukia. Tikrai yra labai svarbu tai, kad jeigu mąstote apie analinį seksą, tuomet turėtumėte žinoti, jog svarbu jam tinkamai pasiruošti ir pajusti visišką atsidavimą partneriui. Kitu atveju, jūs tiesiog negalėsite atsipalaiduoti. Tiesa, sakoma, kad analiniui seksui gali padėti analiniai kaiščiai, todėl norint užsiimti šiuo malonumu – rekomenduojama pradėti nuo šios priemonės.
Taip pat nepabijokite pasidomėti, kaip vyksta visas analinio sekso procesas, o informacijos galite ieškoti kartu su partneriu, kad abu žinotumėte, kaip tai vyksta. Tam, kad patirtumėte didįjį malonumą, turi praeiti nemažai laiko, nes viskas ateina tik per praktiką! Nepamirškite įsigyti specialaus lubrikanto, nes šis tik labiau padeda sukurti reikiamą malonią atmosferą. 

Abipusis sutikimas – svarbiausia!

Jeigu jaučiate partnerio spaudimą dėl analinio sekso, tačiau dvejojate arba išties nenorite, tuomet jokiu būdu nepasiduokite provokacijoms! Tai, kas yra daroma per prievartą gali sukelti didelių ne tik fizinių, bet ir psichologinių problemų (o šie gali pakenkti ne tik ateities santykių kūrime, bet ir santykiui su savimi). Juk kiekvienai sekso patirčiai reikia abiejų partnerių sutikimo, todėl ir analinis nėra kažkokia išimtis. Tai yra pabrėžiama todėl, kad gana dažnai pasitaiko atvejų, kai vienas iš partnerių nutyli savo nenorus, baimes ir nuogąstavimus, todėl viską daro per prievartą, kad tik nenuviltų savo partnerio. Žodis „gal“ ar tyla – nėra sutikimas. Geriau pirmiausiai pasikalbėkite tarpusavyje: jeigu tai yra daugiau baimė nei nenoras, tuomet kartu pasidomėkite apie analinį seksą ir jo priemones, kurios gali padėti įveikti visas šias baimes.

Kaip pasiruošti?

Prieš savo pirmąjį analinį seksą, kartu su partneriu turite atlikti „namų darbus“, kurie padės  patirti abipusį malonumą. Kokie jie?Higiena. Tam, kad jai tinkamai pasiruoštumėte yra galimi keli būdai – kurį būdą pasirinksite, nėra svarbu, tai jau priklauso nuo jūsų. Vienas iš būdų yra tiesiog apsiprausti vandeniu, nenaudojant specialių priemonių. Kitas būdas – analinis dušas, o šią priemonę naudoti labai paprasta: atsukite viršutinę dalį, ją pripildykite vandeniu ir taip valykite analinę angą. Kita pagalbinė priemonė yra klizma. Ji padeda ne tik apsiprausti, bet, naudojant kartu su lubrikantu, pajausti malonius potyrius.
Pasipraktikavimas. Nors tai skamba gana banaliai, tačiau yra gana veiksminga. Prieš patį pirmąjį analinio sekso bandymą su partneriu, kiekvienam atskirai galima pasipraktikuoti. Tam galite pasitelkti pirštus arba sekso žaisliukus (vibratoriai, analiniai kaiščiai). Tai gali labiau padėti pažinti savo kūną ir padrąsinti save. Pradžioje reikėtų rinktis mažesnio diametro kaištį, nes turite pripratinti kūną. Tik būkite atsargūs – per daug intensyvus bandymas gali pažeisti audinius! Svarbiausia naudoti lubrikantą ir neskubėti.