Šmaikščios dovanos suaugusiems

Gimtadieniai, mergvakariai, bernvakariai ir kitos šventės – tai laikas, kuomet galvą tenka sukti dėl to, kokią dovaną padovanoti. Dovanomis dažnai žmonės nori parodyti ir savo asmenybę – šmaikštų charakterį, originalumą. Nesinori dovanoti pernelyg rimtos dovanos, arba tokios, kuri žmogui niekada nebus naudinga. Taigi gera dovana turi būti šmaikšti, praktiška ir išvaizdi. Ji turi atspindėti dovanotojo humoro jausmą ir, be abejo, atitikti dovanojimui skirtą progą.

Ką padovanoti vaikams – turbūt nesunku sugalvoti. Žaislų parduotuvės lūžte lūžta nuo konstruktorių, lėlyčių ir žaislinių mašinėlių. Tačiau ką gi nupirkti dovanų suaugusiems? Dovanojant praktišką daiktą – galima smarkiai prašauti pro šalį. Galbūt žmogus tą daiktą jau turi, o gal jam jo visai nereikia… Čia į pagalbą ir reikėtų pasitelkti humoro jausmą. Juk visuomet būna linksma, kai dovanų gauni kokį erotinį žaisliuką iš prekių suaugusiems skyriaus, kurio dizainas spalvingas, šelmiškas. Tačiau geriausia yra tai, kad po šmaikščia dovana slepiasi itin naudingas daiktas, kurio žmogus gal net ir nebūtų išdrįsęs sau kada nusipirkti. O štai gavus suaugusiems skirtą žaislą dovanų – jo neišbandyti būtų tiesiog nuodėmė. Taigi padovanojus žaislą iš sekso prekių parduotuvės galima netgi prisidėti prie poros nuobodžių lytinių santykių atnaujinimo.

Prie tokios dovanos reikėtų nepamiršti prisegti erotiško atviruko, kurio šmaikštūs žodžiai džiugins dar ir po daugelio metų.