Penio pompos

Penio pompos

Penio pompos – tai ant varpos užmaunamas prietaisas, sukuriantis vakuumą. Vakuumo pagalba gydomi erekcijos sutrikimai, padidėja varpos dydis bei jautrumas, kas sukelia iš tiesų malonius pojūčius. Pajėgumo vyriškam pasididžiavimui suteikia į jį atplūstantis kraujas.

Varpos pompų naudojimas yra labai paprastas. Iš pradžių lytinį organą reikia įterpti į cilindrą. Tuomet briauna, esanti penio apačioje, sandariai pritraukiama prie pagrindo. Tada su ranka reikia spaudinėti pompą, panašią į tą, kuri naudojama kraujo spaudimo matuokliui užpumpuoti. Šiais rankos paspaudimais susidaro vakuumas, dėl to didėjantis slėgis priverčia į varpą tekėti kraują. Nors šiuo metu jau galima įsigyti ir tokių pompų, kurios valdomos elektroniniu būdu.

Labai svarbu nepersistengti, nes per daug užpumpavus gali atsirasti kraujagyslių ar kapiliarų pažeidimų, raudonų dėmelių ar net ilgalaikių pažeidimų. Bet kokiu atveju – nepumpuokite ilgiau kaip 20 min.

Kartu su šiuo įtaisu patartina naudoti ir varpos žiedą, kuris užkerta kelią kraujo antplūdžiui atgal iš penio. Be to – verta nepagailėti vandenio pagrindu pagaminto lubrikanto, kuris tepamas prie pompos sandarinimo žiedo.

Pumpavimą reiktų baigti tuomet, kai vyriškas organas tampa pakankamai kietas ir status. Tačiau jei atsiranda skaumas – nustokite pumpavę, galite padaryti pertraukėlę. Proceso metu vis sustokite ir apžiūrėkite, ar neatsirado pažeidmų, kadangi sveikata yra svarbiau už penio dydį. Naudojant prietaisą pirmus kartus – organas dar gali būti ne visiškai pripratęs, dėl to elgtis verta atsargiai.