Populiariausi vibratoriai

Vibratoriai – viena populiariausių prekių suaugusiems. Vibratorių būna įvairiausių rūšių, formų bei paskirčių. Šįkart plačiau papasakosiu apie jų įvairovę ir populiariausius šios rūšies žaisliukus.

  • Klasikiniai vibratoriai. Tai seniausia vibratorių rūšis, savo forma ir dydžiu primenanti vyrišką varpą. Paprastai tokie vibratoriai turi mygtukus, kuriais reguliuojamas vibracijos stiprumas.

  • Dvigubi vibratoriai. Tai tokia vibratorių rūšis, kuri stimuliuoja ne tik makštį, bet ir klitorį tuo mačiu metu. Iš išorės jie yra minkštučiai, nes padengiami silikonu ar kita panašia medžiaga. Būna net tokių, kurie papildomai daro judesius į šonus.

  • G taško vibratoriai. Jie artimi klasikiniams vibratoriams, tačiau jų galas yra šiek tiek išlenktas arba patys yra kiek lenkti. Dėl savo formos puikiai geba stimuliuoti G tašką, dėl to ir užsitarnavo tokį pavadinimą.

  • Klitorių vibratoriai. Skirti toms, kurios patirti orgazmą gali tik stimuliuojant patį klitorių. Iš išvaizdos jie gali net nepriminti vibratorių. Jie nei dideli, nei pailgi. Būna įvairiausių formų ir paprastai juos užtenka priglausti prie klitoriaus.

  • Vibruojantys kiaušiniai. Iš pavadinimo galima suprasti, kad jie yra kiaušinio formos. Paprastai yra valdomi per atstumą ir turi keletą funkcijų.

  • Analiniai vibratoriai. Skirti analinei angai stimuliuoti. Juos gali naudoti tiek vyrai, tiek ir moterys.

Taigi yra daugybė rūšių įvairiausių vibratorių. Jei sunku išsirinkti – galima pirkti rinkiniais ir už gerą kainą išbandyti keletą.