Apie seksą to dar nežinojote

Seksas – tai tema, kuria nuo galvos iki kojų apsišvietę jau mokyklinukai. Tačiau net ir šia tema galima rasti daugybę įvairių naujų faktų.

Turbūt kiekvienas kartais susimąsto, ar pakankamai dažnai mylisi, lyginant su visais kitais pasaulio žmonėmis. O gal jaučiatės nenormalus, nes darote tai itin dažnai? O atsakymas toks : vidutiniškai pasaulyje žmonės mylisi apie šimtą dienų per metus, o tai yra kiek rečiau nei kas trečią dieną ( maždaug du kartus per savaitę). Labiausiai šį užsiėmimą mėgsta graikai, jie mylisi kiek daugiau nei tris kartus per savaitę. O štai sekso žaislai labiausiai paplitę šiuo metu yra Amerikoje.

Kalbant apie nekaltybę – įdomus faktas tas, kad net šiais laikais yra tokių šalių, kuriose moterys, norinčios prieš vestuves „atgauti“ nekaltybę vyro akyse, į savo lytinius organus įsideda mažą maišelį, pripiltą viščiuko kraujo. Na ko tik tos moterys nepadaro dėl vyrų ir savo tobulo įvaizdžio…

Negana to, atlikti tyrimai parodė, kad apie 11% JAV damų niekada nėra patyrusios orgazmo. Įdomu, kiek tokių moterų yra Lietuvoje? Tačiau svarbu tai, kad tikimybė patirti orgazmą išauga per mėnesines, nes tuo metu suaktyvėja kraujotaka lytinių organų zonoje. Be to – seksas šiomis dienomis malšina menstrucijų skausmus bei galvos skausmą.

Ir tai tik keletas įdomių faktų apie hobį, kuriuo mėgaujasi beveik visi planetos gyventojai. Tikiuosi sužinojote kažką naujo.