Viliotinis – šokis vyrui – ilgalaikių santykių aistros pakurstymui

Viliotinis – šokis vyrui – ilgalaikių santykių aistros pakurstymui

Ne paslaptis, kad vienas svarbiausių tikslų yra ilgalaikiai santykiai, Tačiau juos išlaikyti ne taip jau ir lengva. Gera žinia bent jau ta, kad galima rinktis įvairius sprendimus, todėl tikimybė išlaikyti ilgalaikius santykius yra didelė. Vienas tokių sprendimų, kurį verta išbandyti, norint išlaikyti ilgalaikius santykius,  yra ir viliotinis. Galite būti tikri, kad palepinti šiuo šokiu kartas nuo karto savo antrą pusę, tikrai yra verta. Na, o mes dalijamės ir  keliais patarimais. 

Pasirinkite tinkamą muziką

Verta akcentuoti, kad labai svarbų vaidmenį vaidina muzikos pasirinkimas. Klaidinga manyti, kad šiam tikslui būtinai reikia tik lėtos muzikos – nieko panašaus, jeigu tokius šokius šokate dažnai, tuomet neapsiribokite vien tik lėta muzika – nepamirškite ir šiek tiek greitesnių kūrinių, kurie jūsų šokiams suteiks prieskonių.

Stebinkite apranga

Jeigu visada šiam šokiui pasirinksite tą pačią suknelę ar tuos pačius batelius, tokiu atveju ši pramoga greitai ims kvepėti nuoboduliu. Taigi, būkite stilingos ir dažna keiskitės. Tiesa, klystate, jeigu galvojate, kad tam reikia turėti šimtus batelių bei suknelių savo spintoje – nieko panašaus, tiesiog nepamirškite  žavesio ir sumaniai išnaudokite tai, ką jau esate įsigijusius: viena šokiui pritaikykite seniai matytą papuošalą, kitam – skrybėlę, kurios jau ilgą laiką neradote progos užsidėti.

Sukurkite tinkamą aplinką

Nors muzika yra vienas svarbiausių elementų, vien tik jos nepakaks, tad nepamirškite ir kitų detalių. Puikiai tiks smilkalai – jie sukurs ypatingą nuotaiką. Taip pat nepamirškite ir žvakių, kurios sukurs ypatingą apšvietimą, Taip  pat galite pasitelkti netgi lėkštę su vaisiais ir uogomis ir šiuos skanėstus sėkmingai išnaudoti šokio metu. Taigi, pasitelkite šiuos sprendimus ir rezultatas bus iš tiesų puikus. Na, o dar daugiau informacijos galite rasti http://www.kaunogerbuvis.lt/laisvalaikis/striptizas/