Kaip susigrąžinti aistrą? Nuo šokio pamokų iki porų terapijos

Tos poros, kurių santykiai tęsiasi jau ne vienerius metus, neretai susiduria ir su ypač svarbiu klausimu – kaip susigrąžinti aistrą? Gera žinia ta, kad yra ne vienas būdas kaip tai padaryti. Juos netrukus ir aptarsime.

Daugiau laiko praleiskite kartu

Įdomu tai, kad neretai porų santykiai ima gęsti dėl labai paprastos priežasties: žmonės tiesiog per mažai laiko praleidžia kartu. Darbas, studijos, įsipareigojimai kitiems šeimos nariams neretai tampa tomis priežastimis, kodėl tenka ieškoti atsakymų į klausimą, kaip susigrąžinti aistrą? Taigi jei ir jūs ir jūsų antra pusė praleidžiate labai mažai laiko kartu, būtina kuo greičiau taisyti padėtį – tiesiog daugiau laiko praleiskite kartu. Ir visai nesvarbu, ką veiksite – tai gali būti nuotaikingų komedijų peržiūros tiesiog jūsų namuose ar išvykos už namų ribų.

Išbandykite naujas veiklas

Poras dar labiau suartinti ir aistrą sugrąžinti gali ir naujos veiklos. Išbandykite tai, ko niekada nebandėte – naujos veiklos ne tik leisi patirti daug gerų emocijų, bet ir taip pat leis pažinti savo partnerį iš naujo. Dar daugiau, puikios emocijos, kurias patirsite kartu leisdami laiką, padės gerinti santykius ir suteiks jiems naujų spalvų. Tad drąsiai išbandykite naujas veiklas, nesvarbu, kas tai būtų – šokių pamokos, naujo patiekalo gamyba ir t.t.

Porų terapija

Neretai pasitaiko ir situacijų, kuomet specialisto įžvalgos gal būti labai naudingos ir padėti efektyviai spręsti susidariusią padėtį. Taigi, porų terapija yra dar vienas būdas džiaugtis kokybiškesniais santykiais. Kartu su savo antra puse apsilankykite pas specialistą, kad jis įvertintų situaciją ir pasiūlytų profesionalus sprendimo būdus.

Taigi, kaip matyti, pablogėję santykiai yra situacija, kurią galite keisti – įvairios porų veiklos padės tai padaryti.