eksportuojama

Didžiausi apsaugos priemonių seksui gamintojai pasaulyje

Seksas – didelis malonumas. Tiesa, tik tokiu atveju, kai jo metu nereikia baiminti nei dėl lytiškai plintančių ligų, nei dėl neplanuoto nėštumo. Geriausia ir vienintelė apsauga nuo šių dviejų dalykų (išskyrus susilaikymą) – prezervatyvai, kurių pasiūla rinkoje šiuo metu yra labai plati. Ne tik apsaugantys, tačiau ir suteikiantys daugiau malonumo, padedantys pajusti orgazmą ir tuo pačiu nesukti galvos dėl nepageidaujamo rezultato.

Tiesa, toli gražu ne tik sargių gamintojai turi savo pirkėjus. Pavyzdžiui, Durex produkcija yra eksportuojama į daugelį šalių ir tai rodo, kad šio gamintojai prezervatyvai patenkina žmonių lūkesčius.

Kodėl Durex?

Kadangi Durex gamintojas yra vienas seniausių visame pasualyje, natūralu, kad žmonės pasitiki laiko patikrinta klasika. Ir nors jau ne vieną dešimtį metu ši įmonė siūlo geros kokybės sargius, kurie yra vadinami klasika, tačiau klientai džiaugiasi, kad įmonė taip pat nemažai investuoja į technologijas, kurios padeda pagaminti ne tik geresnės kokybės, tačiau ir daugiau malonumo suteikiančius prezervatyvus.

SKYN prezervatyvai

Taip pat rinkoje labai vertinami ir SKYN sargiai, kurie vertinami dėl ypač didelio plonumo. Tiesa, būdai gana ploni jie taip pat puikiai atlieka apsaugos funkciją, tad seksas bus ne tik saugus, tačiau taip pat ir malonus. Juk tik tokiu atveju, kai esate raus dėl saugumo – galite atsipalaiduoti, tiesa?

Pasante

Dar vienas pripažįstamas sargių gamintojas yra Pasante, kuris siūlo ne tik saugumą suteikiančius, tačiau taip pat ir daugiau malonumo suteikiančius sargius. Rinkoje rasite ir grublėtus, kurie suteikia daugiau malonumo moterims, taip pat – šviečiančius, spalvotus, įvairių skonių. Vertinami sargiai be latekso, kuri puikiai tinka alergiškiems asmenims.

MY SIZE

Šio gamintojo sargiai yra skirti tiems, kurie dažniausiai sunkiai randa jiems reikalingo dydžio sargius. Būtinai rinkitės pagal dydį, kadangi tik tokiu atveju prezervatyvai gebės atlikti jiems skirtą funkciją.

Geros apsaugos suteiks seksui kur kas daugiau malonumo. Taigi, jokiu būdu nenaudokite sargių po kelis kartus, taip pat – pirkite tik patikimų bei pripažintų gamintojų gaminius.