sekso prekes jam ir jai

Patarimai perkant sekso prekes poroms

Kiekviena pora gali paįvairinti savo reikalus lovoje. Nors apie tai kalbama retai, bet statistika byloja, kad geras seksas yra tarp trijų kertinių sėkmingų santykių pamatų. Jeigu seksas yra prastas, santykiai turi didelę tikimybę iširti. Kad tokios nepavydėtinos baigties būtų galima išvengti arba vien dėl malonumo, poros renkasi įsigyti sekso prekes. Sekso prekės yra įvairūs žaisliukai bei priemonės, kurios padeda paįvairinti lovos reikalus bei padėti jam ir jai pajusti didesnį malonumą. Jeigu apie jas daug nežinote, štai keletas patarimų, kaip tinkamai įsigyti jums abiem skirtas sekso prekes.

Sekso prekes rinkitės kartu

Jeigu žaislas yra skirtas jūsų bendram malonumui, jį rinkitės kartu. Darydami paieškas individualiai rizikuojate tuo, kad tai patiks tik jums, bet ne jūsų partneriams(-ėms). Svarbu, kad pasirinkimas atitiktų jūsų lūkesčius, poreikius ir į miegamąjį įneštų kažką naujo.

Žaislai būtent poroms

Yra ne vienas žaislo variantas, skirtas tik porai. Tai – porų vibratoriai (pavyzdžiui We-Vibe Chorus vibratorius) arba išmanieji žaisliukai. Jų pagalba galima eliminuoti atstumo keliamas problemas ir suartėti net nuotoliniu būdu. Na, o kiti porų žaislai vienu metu tenkins ne tik moteris, bet ir vyrus (arba atvirkščiai). Tokių žaisliukų privalumas yra tas, kad jie nepalieka nė vieno iš partnerių izoliuotų.

Kaina

Laikas ir tendencijos parodė, kad pirkimas internetu yra pigesnė ir taupesnė priemonė nei apsipirkimas fizinėje parduotuvėje. Perkant sekso prekes tai yra juo labiau aktualu, kadangi norisi didesnio konfidencialumo, slaptumo, privatumo. Pirkdami sekso prekes internetu, iš internetinės parduotuvės www.b-a.eu – gausite ne tik išsamią informaciją apie prekes, tačiau ir geras kainas, saugų ir slaptą pristatymą.

Yra ir priemonės, kurios tinka visada

Jeigu žaisliukai, tokie kaip vibratorius ar falo imitatorius tinka tik moterims, o porų vibratoriai yra kiek brangesni, nors tinka abiem partneriams, kai kur galima rasti tikrą aukso viduriuką. Mes kalbame apie įdomesnius prezervatyvus, lubrikantą ar net vibruojančius penio žiedus. Prezervatyvas, pats savaime, yra vyriškos kontracepcijos priemonė, tačiau pasaulis jau tiek pažengė, kad galima rasti įvairiausių tipų ir rūšių prezervatyvų. Kai kurie iš jų bus padengti specialiais ranteliais ar iškilumais, kurie labiau patenkina moterį sekso metu. Kiti – šaldantys ar turintys skonį, malonų aromatą.

Lubrikantas – priemonė, be kurios kai kam būtų sunku maloniai mėgautis ilgesniu seksu arba bandyti kažką naujo. Su lubrikantu bet koks aktas tampa malonesnis, nes nereikia jaudintis dėl moters diskomforto arba nemalonios trinties. Jų taip pat yra įvairiausių skonių, tipų. Svarbu žinoti tik tai, kad vandens pagrindo lubrikantas tinka su silikoniniais žaisliukais, jūsų kūnu, bet greičiau išgaruoja. Silikoninio arba aliejinio pagrindo lubrikantas dera ir su kūnu, ir su kitokių medžiagų žaislais, tačiau labai netinka su silikoniniais žaislais. Svarbu paskaityti naudojimo instrukciją, nes su netinkamu lubrikantu galite ir pažeisti žaislo struktūrą.

Galų gale – vibruojantys penio žiedai. Siųsdami malonią vibraciją per vyro pasididžiavimą, šie žaislai suteikia abipusį malonumą partneriams. Vibracijos maloniai virpins vyro erogenines zonas, o tą patį sueities metu pajus ir moteris. Taip pat, vibruojančiam žiedui prisispaudus prie moters erogeninių zonų, tada, kai pasiekiamas maksimalus įsiskverbimas – pojūčiai tik dar labiau sustiprės.