nestumo testai

Nėštumo testai: svarbiausi ginekologės patarimai

Paprasčiausias būdas sužinoti ar nesilaukiate – nėštumo testai (https://biomed.lt/lt/115-nestumo-testai). Vėliau seka kelionės pas gydytojus, tačiau daugelis moterų nebūdamos visiškai tikros nenori ir keliauti pas daktarus. Pirmiausia norisi susivokti su nėštumo mintimi, kurią gali pasufleruoti testas.

Nėštumo testai veikia labai paprastu principu ir dėl to paprastumo jie tikrai parodo realią situaciją. Paprasčiausiai, kuomet moteris tampa nėščia – jos organizme pradeda gamintis naujas hormonas, kurio nebuvo iki tol. Taigi, atlikus tyrimą paprasčiausiai matoma, ar tas hormonas yra, ar ne. Jeigu jis yra – moteris nėščia. Tiesa, ne visada tas hormonas išaktyvėja greitai, tad kartais moteriai tenka palaukti ilgiau arba net pirkti kelis testus, kad įsitikintu, kad ji tikrai nėščia.

Nėštumo testai šiuo metu sukurti taip, kad moteris galėtų greitai ir paprastai susižinoti realią situaciją. Galima atrasti ne tik pačių įvairiausių formų, kurios tarp kitko gali būti ir labai mažos, kad būtų patogu nešioti su savimi, tačiau ir vis greičiau rezultatą parodančių priemonių. Anksčiau tekdavo kur kas igiau laukti norint sužinoti, ar pilvelyje auga vaikutis. Šiuo metu vos per kelias minutes pamatysite rezultatą!

Svarbiausia, kad norint objektyvaus rezultato, kuris tikrai būtų realus – reikia pirkti kokybiškus nėštumo testus. Internete visada galima rasti labai pigių, kurie dažniausiai neparodo teisingos informacijos, kad tai būna paprasčiausias pinigų išmetimas. Jeigu perkate internetu – tokiu atveju pirkite tik iš patikimų ir patikrintų prekybos vietų, kurios veikia legaliai. Tuomet galite būti tikras, kad gausite kokybišką produkciją. Taip pat pasižiūrėkite, ar gaminio galiojimo laikas geras. Jam pasibaigus nepavyks gauti teisingų rezultatų.

Nėštumo testas teisingai parodo rezultatą net iki 99 procentų, tad dažniausiai situacija yra tokia, kokią matote. Visgi, pasitaiko ir išimtinų atvejų, kai jis klysta. Geriausia testą atlikti yra ryte, kadangi tai laikas, kai geriausiai pamatysite realią situaciją ir testas parodys tikriausią atsakymą.

Mėnesinės vėluoja ne tik dėl nėštumo, tad jeigu po kelių testų matyti, kad rezultatas neigiamas – ieškokite kitų priežasčių.