prezervatyvai

Kaip pasirinkti tinkamiausią prezervatyvą?

Tai, kad prezervatyvai yra pati geriausia apsisaugojimo priemonė – sutinka daugelis. Paprasčiausiai juos įsigyti yra labai nesunku, kaina nedidelė, galiausiai pastarieji teikia dvigubą naudą. Štai tokie veiksniai ir lemia, kad žmonių besinaudojančių prezervatyvais yra vis daugiau. Tiesa, jei jau pagaliau apsistojote vien ties šia apsaugos priemone – verta pagalvoti, kurią pasirinkti. Juk egzistuoja gana platus ir pačių sargių pasirinkimas. Skiriasi tiek spalvos, tiek kvapas ir dydžiai. O kartais esanti plačiam pasirinkimui yra sunku nuspręsti, kuris variantas tinka labiausiai.
Prezervatyvai pirmiausia yra skiriami pagal dydį. Įdomu tai, kad dažniausiai sekso metu prezervatyvai plyšta būtent todėl, kad jie būna per dideli. Tikrai taip, ir ne todėl, kad kai kuriais atvejais būna per maži, kaip mano daugelis. Vyrams reikėtų nustoti didžiuotis savo ego ir susitaikyti vardan to, kad vėliau seksas nesibaigtų nėštumu.
Renkantis jums tinkamiausią dydį – atkreipkite dėmesį į plotį. Būtent pagal tai rekomenduojame rinktis. Apskritai internete galima rasti gana daug lentelių, kuriose pateikiama tokio pobūdžio info. Tačiau jei pagal jas vis tiek nesuprantate, kaip tie centimetrai virsta dydžiu – pasikonsultuokite su profesionalais ir jie jums padės pasirinkti geriausią variantą.
Turbūt teko matyti, kad prezervatyvai turi labai platų spalvinį pasirinkimą. Nuo vienspalvių iki net mėlynų, kurie toli gražu ne visiems tinkamas pasirinkimas. Tačiau kol vienoms moterims mėlynas penis neatrodo gražiai, kitoms – tai jaudulį keliantis eksperimentas. Taigi šiuo atveju reikėtų daugiausia kreipti dėmesį į moters norus, o ne vyro pageidavimus.
Egzistuoja ir labai skirtingo kvapo prezervatyvai. Nuo tokių, kurie tarsi papildomas afrodiziakas vilioja užsiimti meilės žaidimais iki tokių, kurie dar labiau sumaišo kiekvieno žmogaus padorumo ribas. Žinoma, skirtingų kvapų pasirinkimai dažniausiai randami specializuotose prekybos vietose. Būtent ten daug pasirinkimų už patraukliausią kainą.
Prezervatyvai nėra brangūs, tačiau siūlome atsisakyti labai pigių. Dažniausiai pastarieji būna brokuoti ar kaip nors kitaip pažeisti. Štai jei pirksite internetu – susidursite su labai plačia pasiūla. Juolab, dažniausiai virtualiose prekybos vietose ir kaina būna visiškai kita. Dažniausiai geresnė ir labiau priimtina savo srities profesionalams.
Mylėkite, būkite mylimi ir mylėkitės.