Stikliniai sekso žaislai

Stikliniai sekso žaislai gaminami iš borosilikatinio stiklo. Šis stiklas yra 8 – 10 kartų stipresnis už įprastąjį. Tai vienintelė stiklo rūšis, kuri gali būti naudojama erotinių prekių gamybai, nes nekelia kūno pažeidimo grėsmės. Jie visiškai saugūs ir lengvai prižiūrimi.

Kartais stikliniai dildo yra gaminami su skysčiu viduje. Gamintojai teigia, kad tai neva padeda pajusti didesnį malonumą. Tačiau tiesa ta, kad tokie stikliniai žaislai pagaminti mašina, o ne rankomis. Jie daug silpnesni ir mažiau atsparūs temperatūrų pokyčiams, dėl to nėra labai saugūs.

Stikliniams dildo taip pat reiktų naudoti lubrikantą. Tačiau jo reikia visai mažai, nes į stiklą lubrikantas nesusigeria. Geriau rinktis brangesnį, kokybišką lubrikantą, jei nenorite, kad į jus patektų nereikalingi chemikalai.

Šių žaislų priežiūra yra labai paprasta. Tinkamai prižiūrint galite būti tikri, kad jis tarnaus visą gyvenimą. Sekso prekių parduotuvėje reiktų įsigyti šių produktų valymui skirtas priemones ir naudoti jas vadovaujantis instrukcijomis. Prieš naudojimą patartina perplauti jį šiltu vandeniu tam, kad įsitikintumėte, jog dildo neapdulkėjo. Tuo metu, kai jį nenaudojate – laikykite švariame maišelyje tam, kad apsaugotumėte nuo mikrobų. Neleiskite sekso žaislui liestis su kitu grublėtu stiklu, nes gali susibraižyti, o tai jau nebūtų gerai. Tačiau drąsiai galite dėti jį ant staliuko ar židinio. Paprastai jie būna tokie išvaizdūs, kad galima juos naudoti kaip interjero detalę.