Slaptos moterų svajonės

Ko nori moterys? Tai klausimas, jau daugybę metų kamuojantis vyrus. Dailioji lytis yra paslaptinga ir dažnai būna sunku išsiaiškinti jos norus. Ypač atvirauti moterys nelinkusios apie savo seksualines fantazijas. Juk nuo seno jos yra statomos į drovumo bei padorumo rėmus, kurie labai dažai persimeta ir į intymų gyvenimą. Tačiau tai visai nereiškia, kad moterys neturi slaptų erotinių fantazijų. Nors jos yra skirtingos ir kiekvienai patinka vis kiti dalykai, tačiau egzistuoja ir tam tikros tendencijos.
Analinis seksas – tai dalykas, kurį slapta išbandyti norėtų dauguma moterų. Tačiau reta kuri išdrįsta apie tai garsiai prabilti savo partneriui, kadangi šį sekso rūšis nuo seno vis dar nėra iki galo atsikračiusi purvino įvaizdžio. Tačiau prieš jį išmėginant svarbu pasirūpinti tinkamu pasiruošimu, kad viskas vyktų sklandžiai ir norėtųsi šį veiksmą kartoti dar ne kartą.
Sekso žaislai – tai dar vienas slaptas moterų troškimas, apie kurį prabilti garsiai išdrįsta tikrai ne visos. Tačiau vyrui parodžius iniciatyvą intymų gyvenimą paįvairinti šiomis priemonėmis – dauguma moterų labai apsidžiaugtų.
Taip pat moterys labai mėgsta žaisti įvairiausius intymius įžanginius žaidimus. Paprastai moterims susijaudinimui reikia šiek tiek daugiau laiko nei vyrams, dėl to įvairūs aistrą kurstantys žaidimai gali būti tobula karštos nakties pradžia.
Norint moterį padaryti laimingą – reikia visai nedaug. Užtenka numanyti, ko ji nori ir tai įgyvendinti.