Prekės suaugusiems populiarumu vejasi išmaniuosius telefonus

Sekso žaislų populiarumas auga diena iš dienos ir tikėtina, kad greitu metu juos netgi pralenks. Erotinių prekių verslo tempai auga visame pasaulyje. Įvairiose populiariose televizijos laidose galime pamatyti, kaip įžymybės puikuojasi naujai įsigytais sekso žaisliukais ir šiais laikais tai jau nebėra tabu. Žmonės apie tai šneka, žmonės tai ir naudoja.

Moterų erotinių fantazijų išlaisvinimas iš susivaržymo pančių prasidėjo nuo populiaraus serialo „Seksas ir miestas“. Damos ėmė apie erotiką ir tam skirtas priemones, tokias kaip vibratoriai, kalbėti garsiai, be baimės ir be gėdos. Juk kiekviena moteris savyje turi erotišką prigimtį ir tik dabar toji prigimtis gali laisvai ištrūkti iš pančių ir suvaržymų.

Taip pat vis labiau moterų tarpe populiarėja vadinamieji „pižamų vakarėliai“ arba „mergaičių vakarai“. Juose pasidalijama ne tik patirtimi lovoje, bet ir įvairiausiomis fantazijomis bei patarimais. Moterys pasipasakoja, ką naujo išbandė, koks vibratorius stilingiausias, koks teikia didžiausią malonumą bei kuo jis geresnis už vyrą. Aptarinėjami ir vyrų daikčiukai bei kiti jų įgūdžiai. Dažna moteris pripažįsta, kad joks vyras negali suteikti tokio malonumo, kurį suteikia naujasis „draugas“. Tačiau geriausia kombinacija – „du viename“. Kuomet vyras derinamas su erotiniais žaislais.

Statistika rodo, kad beveik kas antras pasaulio žmogus turi bent vieną suaugusiems skirtą žaislą. Prognozuojama, kad per artimiausius septynis metus jų populiarumas susilygins su išmaniaisiais telefonais.