Varpos žiedai ir jų nauda

Dauguma vyrų yra girdėję apie varpos žiedus, tačiau toli gražu ne visi apie juos turi daug teisingos informacijos, o dar mažiau iš jų yra išbandę šiuos daikčiukus. Tačiau varpos žiedai gali būti labai naudingi, dėl to verta apie tai pasidomėti plačiau. Perskaičius šį straipsnį jau bus galima susidaryti nuomonę, kas tai yra, kam tai skirta ir ar verta tai išbandyti.

Pradėkime nuo susipažinimo su šiuo daiktu. Daug kas juk net nežino, kas yra varpos žiedai. O tai yra iš silikono, želė ar plastiko pagamintas dirželis/žiedas, prieš erekciją užmaunamas ant varpos arba kai kuriais atvejais – netgi ant sėklidžių (tikslesnis naudojimas būna nurodytas instrukcijoje). Šio daikto paskirtis – leisti daugiau kraujo atitekėti į varpą ir stabdyti jo ištekėjimą atgal. Dėl to varpa tampa standesnė ir daug jautresnė. Šių pasekmių dėka abu partneriai jaučia didesnį malonumą.

Norint abiems partneriams suteikti dar didesnį malonumą – verta išbandyti vibruojantį varpos žiedą.
Tai dažniausiai naudojama ir mėgiama varpos žiedų rūšis. Jie savyje turi įmontuotus mažus vibratoriukus, kurie sustiprina stimuliaciją lytinio akto metu.

Tačiau naudojant varpos žiedus – reiktų nepamiršti ir saugumo. Jokio žiedo nerekomenduojama mūvėti ilgiau kaip 15 minučių, o naudojant pirmus kartus – pradėti nuo 5 minučių ir po truputį laiką ilginti. Jei jaučiate skausmą – žiedą verčiau numauti. Skausmas gali reikšti tai, kad varpos žiedas yra netinkamo dydžio.