Prostatos masažuokliai

Prostatos masažuoklis – tai vibratorius, skirtas vyrų analinei angai masažuoti. Jo forma pritaikyta vyriškos prostatos masažui. Šis prietaisas turi išlenktą galą, kuris remiasi į priekinę sienelę, esančią tarp kapšelio ir analinės angos. Dvigubą malonumą galima pasiekti su mylimo žmogaus pagalba, kuomet tuo pat metu stimuliuojama yra ir varpa.

Kad analinį seksą mėgsta tik homoseksualūs vyrai – tai tik mitas. Anuso erogeninės zonos bei prostatos stimuliavimo sukeliamas malonumas visiškai nepriklauso nuo seksualinės orientacijos.

Prostatos masažuokliai nebūtinai turi vibruoti. Galima įsigyti ir be vibracinės funkcijos arba su distancinio valdymo pulteliu, kuriuo vibraciją galima valdyti. Tačiau paprastai vibraciją turintys prostatos masažuokliai yra labiau mėgiami.

Šis prietaisas turi ir nemažai sinonimų. Jei išgirsite ką nors kalbant apie praplėtėjus, antpirščius ar analinius kaiščius – žinokite, kad kalbama apie tą patį dalyką.

Pirmam kartui verta rinktis nedidelius analinius masažuoklius. Be to – juos naudokite su lubrikantu, kuris sumažins trintį. Taip pat nepamirškite ir specialaus purškiklio, kuris atpalaiduoja anuso raumenis. Jį, kaip ir prostatos masažuoklį, galima įsigyti sekso prekių parduotuvėje.

Šių masažuoklių dėka vyrą užplūsta malonios bangos, dėl to netgi gali pradėti drebėti raumenys. Jausmas bet kokiu atveju bus malonus, tačiau ne visi tikrąjį orgazmą patiria iš pirmo karto, todėl jei pirmąkart šis prietaisas stulbinančio įspūdžio nepaliko – neverta nuleisti rankų. Bandyti reikia tol, kol pavyks.