Kaip prailginti intymias akimirkas?

Jei su partneriu patiriamos intymios akimirkos su laiku vis trumpėja – neverta nusiminti. Yra keletas būdų, kurie padės jas prailginti.

  1. Seksologai ištyrė, jog sueities poza daro įtaką jos trukmei. Norint, kad procesas greitai nepasibaigtų – verta pamiršti tokias pozas kaip “šuniuko“ ar „misionieriaus“. Verčiau rinktis sėdimas arba tokias, kuriose moteris yra viršuje. Pavyzdžiui puikiai tinka tokia poza, kai vyras yra atsisėdęs ant lovos krašto ir pėdomis remiasi į žemę, tuo tarpu moteris atsisėda jam ant kelių ir apglėbia jį per liemenį. Ši poza nesukelia didelės trinties ir tai yra svarus pranašumas. Taip pat verta išbandyti poziciją, kurioje dominuoja moteris. Ji kojomis apžergia ir atsisėda ant vyro, kuris tuo metu atsipalaidavęs gali ant nugaros.
  2.  Sueities metu verta apkabinti partnerį ir bučiuotis, nes jei priešlaikinės ejakuliacijos priežastis yra psichologinė – tai gali padėti procesą prailginti.
  3. Ejakuliacijai atitolinti taip pat yra skirtos tam tikros sekso prekės, tokios kaip varpos žiedai ar specialūs kremai, vadinami „uždelsėjais“.

Priežastys, dėl ko jūsų partneris anksti patiria ejakuliaciją – gali būti tiek fiziologinės, tiek ir psichologinės. Verta jas išsiaiškinti ir išbandyti visus galimus sueities prailginimo būdus.