Higienos priemonės

Net ir pati didžiausia aistra gali užgesti, jei nepasirūpinsite tinkama higiena. Ji reikalinga tiek prieš, tiek ir po sueities. Taip pat svarbu tinkamai higieniškai pasiruošti analiniam bei oraliniam seksui.

Analinio sekso higieninis pasiruošimas susideda iš klizmutės, kuria praplaunama analinė anga, taip pat verta naudoti intymių vietų skutimosi mašinėlę, kuria be vargo pašalinami nereikalingi plaukeliai. Paprastai tokios mašinėlės turi du antgalius – vieną platų, kitą – siaurą. Iš pradžių didesnius plaukelius reiktų šalinti didesniu, o smulkesnius, sunkiau pasiekiamus – mažesniu antgaliu.

Oralinei sueičiai reikėtų naudoti intymiai higienai skirtą prausiklį, kurį galima įsigyti sekso reikmenų parduotuvėje, taip pat vertėtų pašalinti plaukelius jau minėtąja skutimosi mašinėle. Ji nuskuta kur kas saugiau ir patogiau nei įprasti skutimosi peiliukai.

Higienos priemonių būna pačių įvairiausių. Rūpintis reikia tiek sekso žaislų, tiek ir lytinių organų higiena. Jas galima įsigyti sekso prekių parduotuvėse, patogiausia tiesiog užsisakyti internetu. Turintiems jautrią odą – reiktų rinktis švelnesnes, jautriai odai skirtas intymių vietų higienos priemones.

Taigi kad ir kokia staigi, netikėta ir didelė aistra užkluptų – higienos trūkumas gali kaip mat ją išgarinti. Jei nespėjote tuo pasirūpinti iš anksto – suintriguokite partnerį aistringu laukimu. Juk vos per kelias minutes, užsidarius vonioje, galima pasirūpinti tinkama intymių vietų švara. O per tiek laiko juk aitra niekur nedings.