Kaip užmegzti pokalbį su mergina

Kaip užmegzti pokalbį su mergina?

Kalbėjimasis su nepažįstamomis merginomis gali būti nedrąsus ar net bauginantis. Laimei, galite naudoti tam tikrus metodus kalbėdami su merginomis, kurių nepažįstate. Visų pirma, reikia suprasti, kad tai yra normalu. Baimė nieko pasakyti yra viena didžiausių baimių pažinti vienas kitą. Štai kodėl dauguma vyrų nori mokytis moterų suviliojimo principų ir metodų, o ne pradėti pokalbį. Tačiau pikapais besidomintys žmonės tai girdėjo dešimt kartų: „Svarbu ne tai, ką tu sakai, o tai, ką tu darai.“ Tačiau kas pasikeitė? Nesvarbu. Baimė niekur nedings, kai kuriuos dalykus dar reikia pasakyti.

Taigi, kaip įveikti baimę, kad „nėra ką pasakyti“?

Tai galima pasiekti keliais būdais. Kai kurios užduotys yra greitos ir lengvos, kai kurios atima daug laiko, bet veiksmingos, o kai kurios yra jūsų vidinės mintys. Išsiaiškinkime: lengviausia užduotis yra parengti keletą pokalbio idėjų. Arba, jei norite centralizuotos žinutės, pritaikytos Lietuvai, rekomenduoju knygą „Suviliok moteris“, kurioje – daugiau nei 200 tokių idėjų. Kai mintyse turėsite tris burtus, tris pokštus ir tris linksmas istorijas, merginą kurstyti bus daug lengviau. Paruoštomis pokalbio idėjomis gal net nenaudosite, bet jas žinodamas pajusite palengvėjimą, kad įtikinėjimas seksis sėkmingiau.

Kitas dalykas, kurį turėtumėte padaryti, tai išmokti bendrauti

Šioje srityje jums sekasi ne todėl, kad gimėte tai daryti, o todėl, kad retai praktikuojate. Galiu lažintis, kad esate labai intravertas. Nesate linkęs bendrauti, labiau mėgstate mąstyti, turite vieną ar du geriausius draugus, mėgstate ramybę, o į klubus einate labiau verslo reikalais, o ne pramogomis. Bet jūs galite išmokti palaikyti pokalbį gyvą ir linksmą. Kaip tai padaryti? Tai paprasta: susiraskite informaciją knygų, Google, praktikuokite ir analizuokite save. Paskutinė techninė užduotis – atrask sau tinkamiausią būdą susipažinti su žmonėmis. Jeigu esi intravertas, klube nesijausi, kaip žuvis vandenyje. Tiesa, kartais verta perlipti per save ir dėl kažkokio tikslo daryti tai, kas ne itin malonu. Šiuo atveju, net jei tau nepatinka eiti į klubą, vietoje to, kad sėdėtum namuose, ten nuėjęs padidinsi tikimybes susipažinti su savo būsima mergina.

Pasakykite jai komplimentą (arba, kitaip tariant, pagirkite). Šiuo atveju svarbiausia – nuoširdumas ir mandagumas. Galite pasakyti jai, kad jos šypsena graži, jums labai patinka jos originalūs papuošalai arba jos juokas labai užkrečiamas. Pagyros verčia ją jaustis ypatinga. Tik nereikėtų persistengti sakydamas komplimentus, kurie yra ilgesni už patį gyvenimą, nes tai neatrodo išmintinga. Pasakykite jai: Tavo šypsena tokia tobula, ji tokia užkrečiama! Arba: Labai gražūs drabužiai. Raudona tau tikrai tinka.

Pabandykite parašyti ar pasakyti užkabinančia frazę

Teisinga frazė prajuokins merginą ir tikrai pritrauks jos dėmesį. Tiesiog venkite nemalonių ar šiurkščiai skambančių frazių. Kad šis sakinys būtų veiksmingesnis, tikėkite savimi ir nesidrovėkite! Jei norite būti romantiškas žmogus, pabandykite „Sveiki, tai Andrius. Manau, kad prieš susituokdami turėtume bent pasikalbėti“.Jei norite skirtis nuo kitų, išbandykite frazę „Kol kas nesutikau nė vieno, kuris galėtų išgyventi zombių apokalipsę“. Norėdami sužavėti žmones, pabandykite „Mano draugai lažinasi, kad negaliu susikalbėti su gražiausia mergina bare. Ar norėtumėte išgerti už jų pinigus?”

Naudokite neverbalinę kalbą. Galite naudoti neverbalinę kūno kalbą arba veido išraiškas. Tai padeda sukurti romantiškesnę atmosferą. Laikykite savo kūno kalbą atvirą ir patrauklią. Stenkitės palaikyti akių kontaktą ir šypsotis, šypsotis, šypsotis! Pasakodami istoriją, lengvai palieskite jos ranką – tai padės sukurti intymumą ir pereiti draugų ratą. Venkite neigiamos kūno kalbos, pavyzdžiui, sukryžiuokite rankas ar nuleiskite akis, šių dalykų geriau vengti.