Kaip patenktinti vyrą

Kaip patenkinti vyrą?

Meilužė nebūtinai yra moteris, kuri įsilaužia ir griauna kitą šeimą. Meilužė – moteris, kuri stengiasi patenkinti savo vyro ar mylimojo poreikius, todėl ir pati yra labai laiminga. Meilužė gali būti ir ta pati žmona, kuri lovoje pamiršta visas problemas ir leidžia vyrui atsipalaiduoti. Posakis: „dama viešumoje, šeimininkė namuose ir karšta meilužė lovoje“ atspindi tai, ko vyrai norėtų iš savo moters. Jei galime išmokti etiketo ir stiliaus iš visuomenininkų, stebėti savo ar vyro mamą, išbandyti internete virtuvėje rastus receptus ir tapti puikiu šeimininku, tai tobulo meilužio recepto taip lengvai nerasime. Taigi, kokia yra tobulos meilužės paslaptis?

Gera meilužė neturėtų būti suprantama kaip tarnaitė, kuri tenkina vyro troškimus

Jei noras įtikti vyrui yra veidmainiškas dėl savanaudiškų tikslų, tai anksčiau ar vėliau melas taps akivaizdus. Tai nuo seno vadinama šefo sekretore. Net jei jis vedęs, labai nori jį vesti. Pasinaudoja sekso stebuklu. Kai planas pavyksta, šefui išsiskirstant ir ją vedant, visa tai dingsta. Tačiau ji nėra tikrai tobula meilužė, nes jos kūnas to nepalaiko. Seksologai sako: „Vyras negali būti apgautas ir supranta, kad tai melas ir poelgis, kad jam jos, kaip vyro, tikrai nereikia. “ Pasak seksologų, šiais laikais nieko nebestebina hedonistiškai nusiteikusi moteris, susikoncentravusi į savo džiaugsmą.„Ji labai nori įsimylėti, būti laiminga meilėje ir net neplanuoja tekėti, nes visiškai pasitiki savimi, turi pakankamai pajamų. Ji neieško finansų šaltinio, tiesiog nori būti laiminga. Tokia moteris būtų tobula meilužė, nes jos ketinimai – švarūs, nėra paslėptų motyvų, ji tik nori mylėti ir būti mylima.

Temperamentas – dar ne viskas. Atrodo, kad kai kurios moterys gimsta su seksualiniais potraukiais ir skiria daugiau dėmesio vyrams

Tokios moterys linkusios puoštis ir atkreipti dėmesį į savo išvaizdą. Asmenybės bruožų yra paveldima labai mažai. Tačiau temperamentas ir seksualinė orientacija yra paveldimi. Jei moteris jaučiasi laiminga, to siekia, nori būti mylima, jaučiasi vyras – tuomet vyras tai tikrai pajus. Tačiau energinga, protinga ir į skandalus linkusi moteris nebūtinai yra tobula meilužė lovoje. Priešingai, kasdieniame gyvenime tyli, nuolanki moteris gali tapti deive ant lovos, rodančia tikrus meilės stebuklus. Ji atsiveria, padovanoja save ir priima vyrą dovanų tuomet, kai jį myli. Ji negali mylėti šiandien vieną, rytoj kitą. Ji gali būti gera meilužė, bet nesidemonstruoja. Ji gali turėti kitą problemą – ją sunku pastebėti, nes ji nelenda vyrui į akis. Dėl to jos galimybės susidraugauti su jai simpatišku vyru yra mažesnės, nei tų moterų, kurios atvirai reiškia savo jausmus. Į tobulos meilužės komplektą įeina ir tam tikra seksualinė patirtis. Jeigu 40 m. moteris nežino, kokie vienos ar kitos sueities pozicijos privalumai, jai bus sudėtinga būti tobula meiluže.

Tobula meilužė labai atidžiai klauso, kas jam patinka

Ji norėjo padovanoti jam savo meilę, kuri jį uždegė. Tokia moteris įsiklauso į vyrą ir mato, kas jam patinka meilės procese. Nors yra bendrų pasiūlymų, kas vyrams gali patikti, nors vyrų laimė beveik nepasikeitė, tai vis tiek yra asmeninis reikalas. vienam patinka kitam žmogui gali būti visai neįdomu. Jos prisitaikymas prie sekso bus atviras ir nuoširdus, pretenzingas meilužis, kuris siekia kokios nors naudos, nesugebės imituoti savo laimės. Vyrų reakcijos į moteris jausmas yra labai geras, raminantis, ji atsipalaidavusi, tai rodo, kad ji labai nori būti su šiuo vyru, o jos makšties reakcija visai kitokia.