Krūtų didinimas ir pasitikėjimas savimi

Moters krūtinė yra kelias į seksualumą ir pasitikėjimą savimi. Dauguma moterų nėra pilnai patenkintos savo išvaizda, dažniausiai kompleksuojama būtent dėl krūtinės dydžio, formos. Laikui einant kūnas keičiasi: suglemba oda ir audiniai, prarandama stangri forma. Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl moterys nori krūtų implantų yra ta, jog implantai ne tik suteikia apimtį, bet ir pakeičia formą, krūtinė tampa stangri ir moterys lieka patenkintos rezultatu. Tačiau dažniausiai krūtų didinimo operaciją renkasi merginos ir moterys, kurios jaučia, kad jų krūtinė yra netinkamo dydžio, ji yra per maža ir neatrodo taip, kaip norisi. Krūtų didinimas moterims suteikia pasitikėjimą savimi, meilę sau ir nebelieka baimės dėvėti maudymosi kostiumėlio viešumoje.

JEI NORITE KRŪTŲ DIDINIMO OPERACIJOS, BET NEŽINOTE NUO KO PRADĖTI, YRA SVARBIAUSIA ŽINOTI:

  1. Krūtų didinimo operacija yra skirta tik pilnametėms merginoms, kai kūnas jau yra susiformavęs, pasibaigęs augimas. 
  2. Svarbu žinoti, jog vaiką krūtimi maitinanti moteris taip pat negali darytis krūtų didinimo operacijos. Po žindymo turi būti praėję bent 5 mėnesiai, kad krūtų forma jau būtų nusistovėjusi ir chirurgas galėtų tiksliau parinkti tinkamą implantą.
  3. Operacija atliekama tik ištyrus sveikatą, nes operacijos metu pacientas turi būti visiškai sveikas ir be jokių ligos simptomų, kad neatsirastų komplikacijų. 
  4. Gera žinia yra ta, kad krūtų didinimo operacija nėra sudėtinga ir trunka vieną arba dvi valandas. Taip pat Grožio Akademijoje dirba tikri specialistai, su kuriais visuomet galite konsultuotis ir užduoti visus rūpimus klausimus.
  5. Mėnesį prieš operaciją turite nerūkyti ir nevartoti kraują skystinančių medikamentų.
  6. Taip pat rezultatai yra matomi tą pačią dieną po operacijos.

Taip pat yra dar viena problema, kuri susijusi su krūtine, tai įtraukti speneliai. Šią problemą turinčios moterys pripažįsta, kad tai atrodo neestetiškai, bet ir gali būti sunkiau maitinti kūdikį. Apie įtrauktų spenelių korekciją skaitykite plačiau čia.