Nekukli dovanėlė Jam… Kas tai?

Išrinkti dovaną vyrui… na, kuriai moteriai tai labai lengva užduotis? Tikriausiai dauguma priklausytų tai kategorijai, kurioms vyrui skirtos dovanos paieškos yra sudėtinga užduotis. O kas, jei į dovanų dėžutę patalpintumėte itin subtilią, erotišką dovaną, kuri vyrui sukels malonią nuostabą, susižavėjimą, o kaskart ją naudodamas galvos apie Jus? Kalbame apie masturbatorių!

Masturbatoriai vyrams: kokie jie gali būti?

Nusprendusios įteikti tikrai pikantišką dovanėlę nustebsite, koks paltus jų pasirinkimas fizinėse ir elektroninėse parduotuvėse! Daugiausia išvysite trijų tipų masturbatorių. Tai – tikroviški, kompaktiški ir vibruojantys. Tikroviški masturbatoriai neįtikėtinai tiksliai atkartoja moters intymiąją vietą, todėl jie tikrai stebina labai realistiška savo išvaizda. Prie to prisideda ne tik vizualinis vaizdas, tačiau ir medžiaga, iš kurios malonumų žaisliukas pagamintas – jo gamybai naudojama ypatingą glotnumą garantuojanti guma. Iš tikroviškų masturbatorių asortimento galite rinktis atkartojančius moters vaginą, analinę angą arba burną.
Kompaktiškas masturbatorius išsiskiria savo dydžiu – jis nedidelis, bet ne mažiau funkcionalus. Puiku tai, kad toks žaisliukas neužima daug vietos, todėl galės įsikurti ne tik vyro stalčiuje, bet ir lydėti į keliones.
Na, o vibruojantys masturbatoriai turi išskirtinę – vibracijos – funkciją, kuri dovanoja neapsakomą malonumą. Rinkitės žaisliuką, turintį daugiau vibracijos lygių – dovanos gavėjas galės pagal savo poreikius pasirinkti vibracijos intensyvumą.

Ar tai tinkama dovana vyrui?

Ar tai tinkama dovana, priklauso nuo vyro. Jei jis perdėm konservatyvus, nelinkęs į miegamojo erdvę įsileisti naujovių, nepripažįsta sekso žaisliukų, tuomet, tikėtina, kad dovana gali ir netikti. Tačiau daugeliu atvejų masturbatorius tikrai sulauks vyro pripažinimo, o dar labiau jaudins tai, jog gautas iš Jūsų!
Tiesa, kartais moterys dvejoja, kad turėdamas tokį žaisliuką vyras nebenorės natūralių lytinių santykių. Tačiau nerimauti dėl to nereikėtų, mat vyrams ne mažiau už savo orgazmą svarbu tai, kad palaimą patirtų ir moteris, todėl jis tikrai neiškeis meilės žaidimų su Jums į masturbaciją. Tačiau tuomet, kai esate atskirai, toks žaisliukas labai pravers.

O ar pagalvojot, kad masturbatorius gali tapti tobulu meilės žaidimų žaisliuku, suteiksiančiu miegamojo atmosferai pikantiško prieskonio?

Svarbu saugumas

Renkant vyrui masturbatorių nereikėtų susigundyti pernelyg žema kaina, kuri, greičiausiai, bus kokybės sąskaita. Rinkitės kokybišką, iš saugių ir sveikų medžiagų pagamintą sekso žaisliuką. Puikus variantas bus TPE guma – itin švelni, glotni, labai maloni liesti, tinkanti sąlyčiui su oda, net jautriausiomis jos vietomis. TPE gumos sudėtyje nėra jokių ftalatų, ji bekvapė. Dėl šios gumos vizualinio panašumo į natūralią žmogaus odą vyro potyriai bus labai realistiški. Verta paminėti, jog TPE guma yra atspari UV spinduliams, ji visiškai nežalinga aplinkai, tobulai prisitaiko prie kūno temperatūros, todėl vyras jaus komfortą ir malonumą nuo pat pirmojo prisilietimo.

Svarstote, kur įsigyti masturbatorių iš kokybiškos ir saugios TPE gumos? Pasižvalgykite po erotinėmis prekėmis prekiaujančios el. parduotuvės https://www.cupid.lt/masturbatoriai.html asortimentą – galybė skirtingų žaisliukų, tačiau visus juos vienija aukšti kokybės standartai ir saugios gamybai naudojamos medžiagos.

Ar nebus per mažas, o gal per didelis?

Šį klausimą palikite nuošaly ir nesukite galvos, mat masturbatoriai yra universalaus dydžio. Gal iš pirmo žvilgsnio taip ir neatrodo, tačiau jie itin tamprūs ir prisitaiko tiek prie kuklesnių, tiek prie įspūdingo dydžio vyriškų pasididžiavimų.

Norinčios konfidencialumo, taip pat drovios moterys skatinamos pirkti internetu – paprasta, greita ir galite nevaržomai apžiūrinėti asortimentą bei rinktis tai, kad tinkamiausia.