nagu priauginimo rinkiniai

Kokios moters kūno dalys labiausiai vilioja vyrus?

Nors dauguma vyrų pripažįsta, kad moteris dėmesį patraukia savo visuma, netrūksta ir tokių, kurie sako, kad visgi atskiros tam tikros kūno dalys sudomina labiau. Taigi, siūlome susipažinti su top trejetuku, kuris tikrai nelieka pastebėtas vyriškos lyties atstovių. 

Nagai

Kad ir kaip bebūtų banalu, ir, kad ir kiek šimtų kartų būtų girdėtas posakis apie tai, kad rankos yra vizitinė kortelė, nereikėtų pamiršti, kad nagai iš tiesų yra vienas greičiausiai pastebimų išvaizdos akcentų. Ir ne tik todėl, kad tai yra viena labiausiai bei geriausiai matomų kūno vietų, bet ir todėl, kad šiandien manikiūro galimybės yra tokios įvairios, jog dar niekada nebuvo sunku susikurti išskirtinį, originalų, dėmesį prikaustantį bei jį išlaikantį manikiūrą. Na, o tuo atveju, jei būtent tokį manikiūrą norite susikurti ir jūs, puikiu pasirinkimu gali tapti nagų priauginimo rinkiniai iš nagulakavimas.lt ar kitos priemonės, kurias pasitelkusios įgyvendinsite net pačias sudėtingiausias kūrybines idėjas. 

Plaukai

Griežta sekretorė, susikausčiusi moksliukė, o galbūt madinga ir žavinga viklioklė, kurią kartą išvydęs, daugiau niekada gyvenime nepamirši? Kad ir kokį įvaizdį, norėtų susikurti moteris, tai jai padaryti bus tikrai kur kas lengviau, jei tik pasirinks ir tinkamą šukuoseną. Ir tikrai ne veltui – juk būtent plaukai yra viena labiausiai vyrus sudominčių išvaizdos detalių, tad tikrai verta ja pasirūpinti dar labiau. Investuokite ne tik į aukštos kokybės plaukų priežiūros priemones, bet ir į įvairius aksesuarus, kuriuos naudodamos, galėtumėte susikurti ne tik patrauklias, bet ir itin įvairias šukuosenas. 

Oda

Taip, taip, jos taip pat neįmanoma nepastebėti, o dauguma stipriosios lyties atstovų pripažįsta, kad nėra nieko  labiau gundančio nei skaisti, gaivi, persiko švelnumo oda. 

Tikėti šiomis pozicijomis ar ne – priklausys tik nuo jūsų, mielosios, bet, bet kokiu atveju galite būti tikros – sveiki bei išpuoselėti nagai, plaukai bei oda yra ne tik estetiškos išvaizdos, bet ir geros nuotaikos garantas, todėl dėmesio bei laiko šioms kūno dalims tikrai niekada nebus per daug.