Ką daryti, jei lytiniai santykiai pasidarė nuobodūs?

Sekso metu žmonės gali atsipalaiduoti, pamiršti turimus rūpesčius. Tačiau ką daryti, jei seksas nebeteikia malonumo? Jei sekso metu yra nejaučiamas malonumas, po kurio laiko mylėtis tiesiog nebesinori ir žmonės pradeda ieškoti kitų būdų kaip atsipalaiduoti. Prieš atsisakant sekso, verta:

Prezervatyvai

Nors didžioji dalis naudoja prezervatyvus tam, jog būtų apsaugoti nuo lytiniu būdu plintančių ligų ir neplanuoto nėštumo, prezervatyvai gali būti naudojami ir dėl kitų priežasčių. Durex prezervatyvai yra ne tik patikimi, bet ir turi papildomas funkcijas, kurios gali suteikti didelį malonumą. Prezervatyvai yra įvairių spalvų, skonių, funkcijų. Pasirinkus Durex prezervatyvus, sekso metu galima patirti naujus pojūčius ir didesnį malonumą. Naujos kartos prezervatyvai iš vidaus bei išorinės prezervatyvo pusės yra sutepti specialiais tepalais, kurie gali sulėtinti vyro sėklos išsiveržimą ir taip prailginti intymius žaidimus. Moterims skirti prezervatyvai būna sutepti specialiu stimuliuojančiu geliu, kuris leis patirti stipresnį bei ilgesnį orgazmą.

Lubrikantai

Neretai seksas tampa mažiau malonus dėl išsausėjimo. Patirti malonumą gali būti sunkiau, o moteriai seksas gali būti net skausmingas. Lubrikantas tokiu atveju yra išeitis. Dažnai jis yra naudojamas, jog seksas būtų aistringesnis, būtų galima patirti įvairesnių pojūčių. Lubrikantai gali būti įvairūs, todėl svarbu pasirinkti tą, kuris suteiks daugiausia malonumo. Jei lytinių santykių metu yra naudojami prezervatyvai, tuomet galima pasirinkti vandens pagrindu kurtus lubrikantus. Jie neturi šalutinio poveikio, taipogi neardo latekso, kas gali pažeisti prezervatyvą. Taipogi vandens pagrindu sukurti lubrikantai tinka naudoti nėščioms moterims, menopauzę patyrusioms moterims. Mylintis vandenyje, verta pasirinkti silikoninį lubrikantą. Norint patirti naujų pojūčių, verta išmėginti lytinius santykius vandenyje. Mylintis vandenyje, silikoninis lubrikantas pagerins slydimą, suteiks didesnį malonumą. Dar yra ir aliejiniai lubrikantai, kurie gali būti naudojami ne tik sekso metu, bet ir atliekant masažą. Masažai yra intymu, todėl verta išmėginti, norint patirti naujus pojūčius.

Vibratoriai

Jei prezervatyvai ir lubrikantai vis tiek nesuteikė norimo malonumo, tuomet verta pasirinkti vibratorių. Nors daugelis moterų vibratorių naudoja, nes yra vienišos, kartais jis naudojamas ir porose, norint patirti daugiau malonumų intymių santykių metu. Vibratorių vibracija gali suteikti malonumą moterims ir vyrams. Norint patirti naujų pojūčių, verta pasirinkti vibratorių intymių santykių metu. Šiuo metu galite įsigyti net specialiai sukurtus poroms vibro žaisliukus, kurie tikrai praskaidrins rutiną jūsų intymiame gyvenime.

Lytinius santykius padaryti malonesniais ir įdomesniais yra lengva. Tačiau svarbu nepamiršti, jog seksas turi būti ne tik malonus, bet ir saugus. Mylintis yra būtina naudoti kontraceptinę priemonę, kuri apsaugotų abu partnerius. Turint pastovų partnerį, galima rinkti kontraceptines tabletes, tačiau kitais atvejais verta rinktis prezervatyvus. Prezervatyvai apsaugo nuo lytiniu būdu plintančių ligų, todėl juos verta pasirinkti. Durex prezervatyvai suteikia ne tik apsaugą, bet ir papildomą malonumą, todėl verta pasidomėti prezervatyvus ir pasirinkti tuos, kurie suteiks daugiausia malonumo. Perkant prezervatyvus verta pasidomėti ar jie gali būti naudojami su kita sekso metu naudojama priemone. Lubrikantai ne visada gali būti naudojami su prezervatyvais, kadangi dėl kai kurių lubrikantų prezervatyvai gali nuslysti. Norint, jog lytiniai santykiai būtų malonūs ir saugūs, verta iš anksto įsigyti patikimą, bei malonumą suteikiančią apsaugą.

Intymūs santykiai padeda įveikti įtampą, stresą, patirti malonius pojūčius, kuriuos galima patirti tik lytinių santykių metu. Todėl verta rasti būdą kaip padaryti lytinius santykius įdomesniais, malonesniais ir patirti daugiau pojūčių ir sulaukti malonių šiurpuliukų. Intymūs lytiniai santykiai gali suteikti malonumą visiems, tik reikia rasti priemones, kurios padės lengviau patirti malonumą.