Durex prezervatyvai

Ar prezervatyvai yra patikima apsauga?

Turint lytinių santykių yra svarbu ne tik pasirinkti patikimą partnerį, bet ir apsaugos priemonę. Gamintojai gali pasiūlyti įvairių kontracepcijos priemonių. Vienos yra veiksmingos, kitos šiek tiek mažiau veiksmingos. Dažniausiai pasirenkami yra prezervatyvai. Nors sargiai ne pati efektyviausia priemonė, norint apsisaugoti nuo neplanuoto nėštumo, tačiau prezervatyvus renkasi dėl kitų privalumų. Prezervatyvai yra vienintelė kontraceptinė priemonė, apsauganti nuo lytiniu būdu plintančių ligų. Todėl net ir pasirinkus kontraceptines tabletes ar kitą kontraceptinę priemonę, dažnai žmonės vis tiek renkasi sargius. Prezervatyvai yra patikima apsauga, tačiau svarbu pasirinkti kokybišką prekę. Durex prezervatyvai yra dažniausiai pasirenkami. Prezervatyvus Durex žmonės renkasi ne tik dėl jų teikiamos apsaugos, bet ir dėl kitų privalumų. Durex yra gaminami daugiau nei 100 metų, todėl gamintojai gali pasiūlyti ne tik apsaugą, bet ir papildomas funkcijas:

Prezervatyvai turi savo skonį ir kvapą. Nemaža dalis nenaudoja prezervatyvų oralinio sekso metu. Lytinių santykių metu yra svarbu apsisaugoti ne tik nuo neplanuoto nėštumo, bet ir lytiniu būdu plintančių ligų. Todėl prezervatyvą naudoti oralinio sekso metu yra būtina. Naudojant prezervatyvą, kuris turi malonų kvapą ar skonį, oralinis seksas gali būti malonesnis vyrui ir moteriai.

Prezervatyvai turi funkcijas, suteikiančias daugiau malonumo. Turint pastovų partnerį, po kurio laiko seksas gali pasidaryti nuobodus, todėl svarbu rasti tai, kas pakeis rutiną. Tokiais atvejais žmonės dažnai pasirenka lubrikantą ar suaugusiems skirtus žaislus. Tačiau prieš išbandant šiuos dalykus, verta pasirinkti prezervatyvus, kurie ne tik apsaugotų, bet ir atliktų kitas funkcijas. Durex gali pasiūlyti prezervatyvų, kurie atlieka funkcijas, padėsiančias patirti didesnį malonumą.

Prezervatyvai yra patikima apsauga, kuri gali suteikti papildomą malonumą. Tačiau norint, jog sargiai apsaugotų, svarbu atidžiai rinktis prezervatyvus ir tinkamai juos naudoti.

Renkantis prezervatyvus, svarbu atkreipti dėmesį į kelis dalykus:

Dydis

Prezervatyvai gali būti skirtingo dydžio. Perkant pirmą kartą galima pasirinkti kelis dydžius. Visus pasimatavus, galima nuspręsti, kuris bus patogiausias ir patikimiausias. Prezervatyvas negali būti per mažas, nes tuomet jis gali suplyšti. Tačiau negali būti ir per didelis, kadangi tuomet jis gali nusmukti. Norint, jog prezervatyvai būtų naudingi, svarbu pasirinkti savo dydį.

Medžiaga

Kai kurie žmonės yra alergiški lateksui. Jei po sekso atsiranda diskomfortas, tuomet verta pabandyti prezervatyvus iš kitos medžiagos.

Galiojimo laikas

Perkant svarbu atkreipti dėmesį ar prezervatyvas vis dar naudojamas. Kai kurie pardavėjai gali parduoti senesnę prekę, todėl svarbu atkreipti į tai dėmesį net ir tada, jei prezervatyvas buvo pirktas neseniai.

Saugumo procentas

Gamintojai siūlo skirtingą prezervatyvų patikimumą. Pasirinkti verta gamintoją, kuris pasiūlys geriausią apsaugą.

Papildomi dalykai

Renkantis prezervatyvus verta atkreipti dėmesį į kvapą, skonį, papildomas funkcijas. Prezervatyvai gali būti naudojami ne tik apsaugai, bet ir tam, jog seksas būtų įdomesnis ir būtų galima patirti didesnę malonumą.

Pasirinkus gerus prezervatyvus, galima būti tikram, jog jie bus saugūs. Naudojant pirmą kartą yra svarbu naudoti prezervatyvus pagal instrukciją. Teisingai naudojant prezervatyvus, galima mylėtis saugiai ir negalvoti apie galimus nemalonumus po sekso. Prezervatyvai yra patikima apsauga, todėl pasirinkti visiems yra verta.