sekso-pozos

Top 5 populiariausios sekso pozos

Kai kuriuos dalykus gyvenime mes norime pakartoti vėl ir vėl. Nuostabius saulėlydžius, susitikimus su draugais, šventes, vestuves ir taip toliau. Jeigu poros miegamajame krizė, tuomet tų pačių dalykų, kuriuos darydavote prieš tai kartoti tikrai nereikėtų. O juk nenorite, kad pažintys ir lytiniai santykiai su kitais žmonėmis taptų sprendimo būdu.

Kiekvieną kartą kai įnešate kažko naujo į savo sekso guolį, tai paaštrina pojūčius ir kaitina kraują. Jei dar nebandėte šių penkių sex pozų, tuomet pats metas tai padaryti.

  1. Šuniuko poza – atsistokite ant kelių ir ant rankų, leiskite savo partneriui įeiti į jus iš galo, taip atrodysite kaip lojantis šuo. Ši sekso poza leidžia įsiskverbti giliau ir stimuliuoti G tašką. Jei norite maksimalaus rezultato, stimuliuokite savo klitorių viena ranka arba paprašykite to padaryti Jūsų partnerį.
  2. Jojikės poza – partneris atsigula ant lovos, jūs jį apžergiate per juosmenį ir leidžiate jo varpai įsiskverbti. Judėkite aukštyn ir žemyn, reguliuote įsiskverbimo gylį ir greitį. Esant viršuje jūs galite savo partneriui leisti nebaigti per anksti. Reikalui esant sustokite ir įtraukite vaginos raumenis. Jei norite, kad vyras maksimaliai susijaudintų, apsisukite į kitą pusę, leiskite jam liesti Jūsų nugarą ir sėdmenis.
  3. Misionieriaus poza – viena paprasčiausių pozų, moteris atsigula ant nugaros, o vyras pilvu ant viršaus. Ši sekso poza yra elegantiška, bet efektyvi, ypatingai tinka naujokams. Leiskite moteriai apglėbti jus šlaunimis, kad įsiskverbimas būtų maksimaliai gilus.
  4. Šaukštelio poza – abu partneriai atsigula ant šono, keliai pakeliami šiek tiek į viršų ir partneris įsiskverbia. Ši sekso poza leidžia kūnams labiau liestis vienas prie kito. Norint paaštrinti pojūčius, partneris gali uždėti rankas ant pečių ir pagreitinti ritmą, dažnai tokioje pozoje po sekso ir užmiegama.
  5. Ant stalo – šia poza mylėtis galima ne vien tik ant stalo, tinka bet kuris lygus paviršius. Moteris atsigula ir pakelia kojas į viršų, o vyras į ją įsiskverbia. Ši poza puiki veidas į veidą kontaktui ir panaikina ūgių skirtumą tarp partnerių. Pamėginkite kojas pakelti kiek galima aukščiau į viršų arba nuleiskite žemyn, taip galėsite reguliuoti greitį ir įsiskverbimo gylį.

Šios penkios sekso pozos yra sekso pradžiamokslis, kurį turi išmokti kiekvienas iš mūsų. Sex pažintys padės jums surasti partnerį, su kuriuo išbandysite ne vien tik šias penkias pozas, bet ir galybę kitų, kurias rasite kamasutroje.