Sekso turizmas

Visi keliaujantieji turi savo tikslų: vieni nori pasilepinti paplūdimio malonumais, kiti – aplankyti daugiau pažintinių taškų, dar kiti nori susipažinti su kitokia kultūra, išragauti daugybę kitos šalies tradicinių patiekalų ir t.t. O kai kurie keliauja sekso tikslais. Kur traukti tokiu atveju, jei savo atostogoms norite suteikti pikantišką prieskonį ir kaip reikiant atsipalaiduoti bei pasimėgauti kūniškais malonumais?

Jamaika

Jei šia tema jau domėjotės, greičiausiai, esat girdėję apie Jamaikoje įsikūrusį „Hedonism“ viešbutį. Iš pirmo žvilgsnio jis niekuo nesiskiria nuo kitų prabangių viešbučių, garantuojančių kokybišką poilsį. Čia svečių laukia prašmatnūs kambariai, saulės vonios, palmės, patogūs gultai, baseinai ir t.t. Bet vienas išskirtinumas taip pat lengvai pastebimas – svečiai nesibodi vaikščioti visiškai nuogi. Visgi nereikia manyti, jog čia propaguojamos orgijos, anaiptol, viešbutyje skatinama erotika, nuogų kūnų linksmybės, bet už ištvirkavimus gresia išvijimas iš viešbučio teritorijos, nes čia privalu tinkamai mėgautis erotika ir laikytis viešbučio taisyklių.

Japonija

Šioje šalyje į sekso turizmą orientuotų viešbučių infrastruktūra išvystyta pavydėtinai, todėl jei keliaujate sekso tikslais, Japonija bus puikus pasirinkimas.

Vokietija

Nebūtina keliauti į tolimas šalis, patrauklių pasiūlymų keliaujantiems sekso tikslais turi ir Vokietija. Šioje šalyje veikia legalūs viešnamiai, modernūs, prabangūs, teikiantys ne tik kūno malonumų paslaugas, bet ir masažus, gardų maistą. Vokietijos viešnamiai visai nepanašūs į tuos, kokius įsivaizduojame iš filmų – vulgarius, purvinus, netvarkingus. Čia vyrauja visai kita kultūra.

Kuba

Tolimojoje Kuboje už atlygį gausite ir meilužę, ir draugę, kuri užtikrins, kad atostogos bus šaunios ir kupinos meilės bei sekso. Jei tik panorėsite, už atitinkamą mokestį „sekso draugė“ nesitrauks nuo Jūsų visų atostogų metu – ir dieną, ir naktį.

Tailandas

Linksmybių mėgėjų pamiltas kurortas Pataja laukia norinčių šėlti iki paryčių, linksmintis kabaretuose, erotiniuose klubuose ir mėgautis kūniškais malonumais.

Turkija

Ši šalis daugiausia siejama su moterų sekso turizmu, o jos kurortas Antalija neretai pavadinama ir Turkijos sekso sostine. Moterys čia suderina malonumus – lepinimąsi saule, jūra ir kūniškus malonumus su saldžialiežuviais turkais. O geriausia, kad įsigyti bilietus puikioms atostogoms be rūpesčių Turkijoje galite labai pigiai!