seksuali šypsena

Kokią įtaką graži šypsena turi seksualiniam gyvenimui?

Visi nori gražios šypsenos, tačiau daugelis pamiršta, kad graži šypsena yra neatsiejama ir nuo veikos šypsenos. Taigi, reikia taip rūpintis savo dantimis, kiekvieną dieną juos prižiūrėti ir reguliariai lankytis pas specialistą, kad visada galėtumėte šypsotis labai plačiai ir tuo pačiu gražiai.

Juolab, dažnai juokaujama, kad graži šypsena gali pradėti privilioti priešingos lyties atstovus. Ne veltui reikia šypsotis kiekvieną dieną ir kuo plačiau, kadangi tai garantija, kad būsite matomas ir tuo pačiu geidžiamas žmogus. Santykis tarp šypsenos ir gero seksualinio gyvenimo yra įrodytas net ir mokslininkų.

Žinoma, kalbant apie dantis galima akcentuoti, kad negraži ir nesveika šypsena žmonėms kelia didelį diskomfortą. Jie dažniausiai bijo bendrauti, jiems atrodo, kad aplinkiniai stebi kiekvieną žmogaus žodį. O jeigu be dantukų dar atsiranda ir įvairios kalbėjimo deformacijos, pavyzdžiui, žmogus pradeda švepluoti – tokiu atveju baimė susirasti naujų draugų arba antrą pusę yra dar didesnė.

Kalbant apie seksualumą labai skirtingose kultūrose ir skirtingais kultūrų etapais – dažniausiai vertinama labai graži šypsena. Įdomu tai, kad ji vertinama ne tik moteryse, tačiau ir vyruose, kurie labai dažnai pamirštami kalbant apie išvaizdą. Taigi, jau senais laikais surasti partnerio dauginimui, jeigu jo šypsena negraži – sunkiau. Galima tik pasidžiaugti, kad šiais laikais netenka gyventi su tokiais dantimis, kokius davė gamta. Kiekvienas gali juos susitvarkyti breketų arba implantologijos pagalba. Galiausiai nepamirškite, kad viena investicija gali kardinaliai pakeisti Jūsų gyvenimą. Valgyti su funkcionaliais dantimis tampa paprasčiau, o šypsotis kitiems – maloniau. Taigi, galima vienareikšmiškai sakyti, kad graži šypsena daro labai reikšmingą įtaką žmogaus seksualiniam gyvenimui.

Daugiau informacijos, kaip išsaugoti gražią šypseną pilene.lt.