fotoepiliatorius

Fotoepiliatorius prieš tradicinės depiliacijos būdus

Fotoepiliatorius ar skustukas? O gal depiliacinis kremas? Seniau turėjome skurdų pasirinkimų spektrą, o šiandieninės galimybės leidžia ne tik rinktis, bet ir nepageidaujamus plaukelius pašalinti be jokios skausmo. Tad pakalbėkime apie vieno pažangiausių būdų – fotoepiliacijos – pranašumus prieš tradicinius depiliacijos būdus.

Ilgalaikis rezultatas

Fotoepiliatorius „Silk‘n“ Jums dovanos ilgalaikius rezultatus. Iš pradžių procedūros atliekamos dažniau, bet tikslingai laikantis fotoepiliacijos procedūrų tvarkaraščio neilgai trukus galėsite nepageidaujamus plaukelius pamiršti net dviejų mėnesių laikotarpiui! Tradiciniai būdai tokiu rezultatu tikrai nepasižymi. Plaukelių skutimas ar depiliacijos kremai, losjonai teikia trumpalaikį efektą, kadangi padeda pašalinti tik viršutinę plaukelio dalį, kuri yra virš odos, o plaukelių šaknys lieka, todėl jie atauga jau po poros dienų.

Šalinami visi nepageidaujami plaukeliai

Tiek fotoepiliatorius, tiek tradiciniai depiliacijos būdai gali pašalinti visus nepageidaujamus plaukelius. Skirtumas tik jau minėtas ilgalaikis ar trumpalaikis rezultatas bus pasiektas. Šio atveju laimi fotoepiliatorius. Tiesa, galite išgirsti, jog fotoepiliatoriai yra bejėgiai prie šviesius ir žilus, t. y. pigmento neturinčius, plaukelius. Bet poziciją turime paneigti – „Silk‘n“ fotoepiliatoriai pašalins visų spalvų plaukelius. Pavyzdžiui, „Silk‘n SatinGlow“ puikiai susidoros ir su šviesiais plaukeliais, svarbu tik pasirinkti tinkamą energijos lygį. Efektyviai šviesius plaukelius pašalina ir kiti „Silk‘n“ modeliai, pavyzdžiui, „Infinity“, „Infinity Premium“.

Nepamirškite procedūros!

Fotepiliatoriai „Silk‘n“ – šiuolaikiniai prietaisai, tad nenuostabu, jog juos galima susieti su išmaniųjų telefonų teikiamomis galimybėmis. Atsisiųskite programėlę į savo išmanųjį telefoną ir lengvai planuokite fotoepiliacijos procedūras – Jums bus priminta, kada laikas imti į rankas fotoepiliatorių, o tai užtikrins, kad visada atrodysite puikiai!

Naudokite po deginimosi saulėje

Jei po deginimosi saulėje skusite plaukelius skustuku, neabejotinai odą sudirginsite, todėl paraudimas, ar net bėrimas bus neišvengiami. Dažnai panašią odos reakciją sukelia ir depiliacijos kremai ar kitos priemonės, kurių sudėtyje yra ne visada odai draugiškų ingredientų, juo labiau kai oda ką tik buvo saulėje ir yra jautresnė. O fotoepiliatorius šiuo klausimu bus nepamainomas, nes „Silk‘n Motion“, „Silk‘n Jewel Luxx“, „Silk‘n SatinGlow“ ir keli kiti modeliai yra tinkami naudoti net po deginosi saulėje.

Pamirškite skutimosi peiliukus, depiliacijos kremus, trumpalaikius rezultatus ir dažnas laiko paieškas depiliacijos procedūroms. Fotoepiliatorius taps nepamainomu Jūsų grožio ir puikios savijautos garantu.