ovuliacijos testai internetu

Ovuliacijos testai: kam jie ir kaip juos naudoti?

Jau kurį laiką planuojate vaikelį, tačiau vis nesiseka? Neskubėkite pirkti įvairiausių medikamentų, kurie turėtų padėti pagerinti Jūsų vaisingumą. Paprasčiausiai rekomenduojame bandyti mylėtis vaisingomis dienomis, kadangi tai net kelis kartus pagerina tikimybę, kad jums pavyks pastoti. Skaičiuoti vaisingas dienas kai kurioms moterims yra per sudėtinga ir reikalauja per daug laiko, tad paprasčiausias būdas sužinoti, ar konkrečiu metu Jūsų dienos yra vaisingos – ovuliacijos testai internetu. Tai testas, kuris Jums pasufleruos, ar šiuo metu bandant vaikelį tikimybė, kad Jums pavyks yra didesnė nei visada!

Jeigu norite būti rami, kad testą išbandysite reikalingu laikotarpiu – reikia žinoti kelis svarbius dalykus. Viską suskaičiavus kur kas labiau padidinsite tikimybę pastoti.

1. Pirmiausia Jums reikia žinoti savo ciklo trukmę. Tai yra apsiskaičiuoti, kiek laiko kraujuojate nuo pirmos iki paskutinės dienos.

2. Pasižiūrėkite į savo kalendoriuką ir pasistenkite išvesti vidurkį, kiek laiko kraujavote paskutinius keletą kartų. Tai Jums padės įvertinti, kiek dienų trunka Jūsų ciklas.

3. Kai žinote savo ciklo laiko tarpą – verta paanalizuoti pagal tam tikrą lentelę – kada reikia naudoti testus, kad jie parodytų, ar Jums yra vaisingos dienos. Ovuliacijos testai internetu įsigijai greitai. Juolab, kartu paprastai galite rasti reikalingą papildomą info, kaip kad tą lentelę. Tokiu atveju patogiai vienoje vietoje gausite visą reikalingą info.

Kita galimybė – pasinaudoti ovuliacijos skaičiuokle, kurią taip pat galima rasti internete.

Vos tik atsiradę testai labai greitai išpopuliarėjo, kadangi padėjo moterims padidinti savo tikimybę pastoti. Ypač populiarūs ovuliacijos testai internetu, kadangi tai bene greičiausias būdas įsigyti reikalingą testą už mažiausią kainą. Žinoma, rekomenduojame iškart pirkti bent kelias dėžutes, kadangi dažniausiai ne viskas vyksta kaip greitai kaip tikitės, tad vaiko gaminimas gali užtrukti.

Rekomenduojame susipažinti ir su kitais natūraliais būdais, kurie gali kiek pagerinti situaciją ir padėti moteriai pastoti. Jeigu nepavyksta, tokiu atveju tiek moteris, tiek vyras turi išsitirti, kad atrastų nepasisekimo priežastį.