seksualus korsetai

Liekna, tvirta, tiesi be dietų

Moterys nuo neatmenamų laikų saugo daugybę subtilių grožio paslapčių. Viena tokių yra seksualus korsetai. Tai – unikali priemonė, skirta ne tik patraukliai, viliojančiai atrodančiam, bet ir sveikesniam kūnui. Tinkamai pasirinkusi korsetą, kiekviena moteris gali džiaugtis įspūdingais figūros pokyčiais be jokių alinančių dietų. Dėl to garbė, tenkanti šiai garderobo detalei, neblėsta amžių amžius.

Kokia gero korseto nauda?

Auksine korsetų epocha galėtume vadinti Anglijos karalienės Viktorijos valdymo laikus. Tačiau ši figūros formavimo priemonė buvo labai populiari tiek anksčiau, tiek vėliau – sunku įsivaizduoti kabareto šokėjas, nepasipuošusias smarkiai užveržtais korsetais. Taigi, korsetai moterims – gana senas ir patikimas triukas. Tiesa, šiandien ši priemonė naudojama tiek kaip apatinis, tiek kaip viršutinis drabužis, dovanojantis ir puikią figūrą, ir geresnę sveikatą.

Žinoma, kone lengviausiai atpažįstamas yra seksualus korsetas. Tai – sodrių ir aistrą simbolizuojančių spalvų (raudonos, bordo, juodos) aprėdas, idealiai išryškinantis kiekvieną kūno linkį. Panašiai kaip ir gracijos, tokie korsetukai yra ypatingai puošnūs. Dažnai jie dekoruojami nėriniais, raukiniais, kaspinėliais. Patenkinami ir fetišo mėgėjų lūkesčiai – jiems skirti intriguojantys apatiniai su metalinėmis kniedėmis, kabliukais. Tokie korsetėliai siuvami iš dirbtinės ir tikros odos, latekso. Apsirengus šio tipo drabužėliais, dėl dėmesio patraukimo sukti galvos tikrai nebereikia – prieš tokią moterį lenkiasi bet kuris vyras.

Tačiau šiandien dėvimi ne tik seksualus korsetai. Juk korsetams priskiriama ir apatinių drabužių funkcija. Žinoma, dalis korsetų vilkimi kaip viršutinė proginės suknelės ar sijono, kelnių ir palaidinės komplekto dalis. Tačiau po viršutiniais drabužiais esantys korsetukai – visai kitokie. Jie yra neutralių spalvų (balti, kreminiai, juodi). Tokių drabužių tikslas – būti nematomiems, bet suformuoti ypatingai proporcingą moters siluetą. Jie geba kilstelti krūtinę, suspausti liemenį, subtiliai apgaubti sėdmenis ir šlaunis. Gerai parinktas apatinis korsetukas gali padėti vizualiai atsikratyti net kelių kilogramų.

Dar viena rūšis – ortopediniai korsetai. Juos kartais dėvi ir vaikai. Specialūs apatiniai drabužiai padeda visuomet išlaikyti taisyklingą, tiesią laikyseną. Įpratus nesikūprinti dėvint korsetą, pamažu išmokstama gracingos laikysenos ir nenaudojant papildomų priemonių. Dar vienas korsetų tipas yra skirtas mamoms. Jis nuo pat pirmų dienų po gimdymo rekomenduojamas tam, kad greičiau sustiprėtų pilvo sienelė. Taigi, šiandien korsetus gali dėvėti kiekviena – ir kiekviena tikrai pajus naudą.

Kuo pasižymi tinkamas korsetukas?

Kaip ir kitas garderobo dalis, korsetus reikia rinktis atidžiai. Nesvarbu, ar tikslas yra erotiniai apatiniai, ar laikysenos gerinimo priemonė. Visiems korsetams galima taikyti labai panašius pasirinkimo kriterijus. Tai – kaina, dydis, spalva ir kitos detalės. Kaina ne veltui paminėta pirmoji. Rinkoje esama ir išties pigių, ir gana brangių korsetų. Todėl prie pradedant paiešką geriau apsidairyti ir apsibrėžti biudžeto, skirto šiam pirkiniui, ribas.

Tiek apsidairyti, tiek pirkti verta elektroninėse prekybos vietose. Šiandien bet kuria internetine parduotuve naudotis labai paprasta. Be to, čia siūlomas itin platus asortimentas. Jis įtiks ir ieškančioms išskirtinių, vienetinių gaminių. Pirkti internete pigiau – dažnai siūlomas nemokamas prekių pristatymas, taikomos nuolaidos, o ir pačios pradinės kainos yra neaukštos dėl mažų parduotuvės išlaikymo kaštų.

Kaip ir erotiski apatiniai, korsetukai privalo būti pasirinkti pagal dydį. Jei korseto dydis per mažas, krūtinė pernelyg suplojama, o jei per didelis – drabužis tiesiog neatliks savo funkcijos. Dėl panašios priežasties korsetai moterims turi būti specialiai parinktos spalvos. Jei tai – apatinis drabužis, geriausia rinktis neutralios, kūno spalvos korsetą. Juodas ar kitos spalvos korsetukas tinka tuo atveju, jei bus vilkimas po atitinkamos spalvos suknele ar palaidine. Taigi, tiek seksualus korsetai, tiek figūrą formuojantys apatiniai drabužėliai gali tapti geriausiais moters draugais – tereikia žinoti kelias gudrybes.