Dirbtinės vaginos

Dirbtinė vagina – tai įtaisas, skirtas moteriškų lyties organų imitacijai. Paprastai jos būna pagamintos iš švelnios medžiagos, kuri maksimaliai primena žmogaus kūną. Jos būna įvairiausių dydžių, spalvų, dažnai gaminamos pagal porno žvaigždžių lytinių organų formą. Paprastai dirbtinės vaginos išskiria šilumą.

Šių žaisliukų pagalba vyrai net neturėdami moters gali patirti daug malonių ir jaudinančių akimirkų. Dirbtinės vaginos tokios tikroviškos ir tamprios, kad jutimu sunku pastebėti skirtumą tarp tikros ir dirbtinės. Varpos pojūčius taip pat sustiprina šio įtaiso viduje esantys grioveliai, todėl kai kuriems šis daikčiukas gali būti net malonesnis už tikrą moters lytinį organą.

Dirbtinių vaginų priežiūra yra gan paprasta. Sekso prekių parduotuvėje galima rasti erotinių žaislų priežiūrai skirtų valymo priemonių. Jomis po naudojimo reikia išplauti šį įtaisą ir praskalauti šiltu vandeniu. Patartina tą patį padaryti ir prieš naudojimą. Taip pat verta paminėti, kad naudotis dirbtinėmis vaginomis geriausia su lubrikantu. Be to – jos būna kelių rūšių:

  • Vaginos su vibracine funkcija. Tai netikra, bet realistiškai atrodanti vagina, kuri dar ir vibruoja. Dažniausiai vibracijos funkciją suteikiančią dalį galima ir išimti. Šis prietaisas valdomas distancinio valdymo pulteliu.
  • Vagina su anusu. Tai vagina su dviem angom – analinės bei vaginalinės angos imitacijai.
  • Realistinės dirbtinės vaginos. Jos visiškai atitinka moters lytinius organus – lytines lūpas, klitorių, gaktos išsikišimą ir pan. Tai klasikinė ir populiariausia netikra vagina, kuri ir aprašyta viršuje.