Kaip paįvairinti intymų gyvenimą?

Seksas – tai tema, apie kurią kalbėjo, kalba ir kalbės. Anksčiau apie tai šnekėdavo tyliai, nedrąsiai. Žmonės gėdydavosi savo intymios prigimties. Tačiau tie laikai jau baigėsi. Džiugu, kad į visuomenę ateina požiūris, jog malonumas yra viena didžiausių gyvenimo prasmių.
Tačiau net seksas gali pasidaryti nuobodus, jei intymūs santykiai poroje bus monotoniški. Metų metus mylintis misionieriaus poza, kiekvieną kartą vis taip pat, nepanaudojant nieko naujo – taip ir santykius galima susigadinti.
Labai svarbu, kad kiekviena lytinė sueitis būtų išskirtinė. Juk užveda tas faktas, kad nežinai, ko tikėtis iš partnerio, ką šįkart patirsite. Jei sunku sugalvoti vis kažką naujo – kaskart verta išbandyti vis naują pozą, taip pat reiktų nepamiršti, kad šiais laikais yra be galo didelė sekso žaislų pasirinkimo įvairovė. Įvairios pompos, seksualūs apatiniai, baterijomis valdomi vibruojantys daikčiukai – tai, daiktai, kurie gali pakelti aistros lygį poroje iki pat aukštumų.
Taip pat, jei dar nebandėte, verta išmėginti ir paprastas užvedančias smulkmenas, tokias kaip garsios dejonės, nešvankūs šnabždesiai, prieš sueitį naudojami įžanginiai žaidimai ar tiesiog saldžių maisto produktų, tokių kaip šokoladas, grietinėlė ir braškės, panaudojimas.
Taigi nebijokite eksperimentuoti, įneškite į intymų gyvenimą kuo daugiau naujovių ir leiskite sau bei savo partneriui jausti malonumą. Tai suteiks papildomos aistros, kurios taip reikia norint išlaikyti ilgalaikius bei tvirtus tarpusavio santykius.